Королева Летиція у квітчастій сукні на запах і на підборах захопила новим образом (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 23 липня 2024, 15:07

У свій 51 рік королева виглядає просто чудово

Королева-консорт Іспанії, дружина короля Філіпа VI Летиція здобула армію шанувальників по всьому світу. Її образами, шармом та майстерністю триматися на публіці захоплюються мільйони жінок. Так, чергова поява на публіці не стала винятком — Летиція продемонструвала приголомшливий літній образ. Так і не скажеш, що королеві вже 51 рік.

Як виявилось, королева Іспанії Летиція прибула на щорічні збори директорів Instituto Cervantes у мерії Барселони. Варто зазначити, що Інститут Сервантеса — це державна установа, метою якої є повсюдне сприяння викладанню, вивченню та використанню іспанської мови та її офіційних мов, а також сприяння розповсюдженню латиноамериканських культур за кордоном.

Фото: Getty Images

Для цього заходу Летиція обрала легку квітчасту та яскраву сукню на запах довжини міді. Вона вигідно підкреслила фігуру та стрункі ноги у білих босоніжках на підборах. Свій образ королева доповнила акуратною укладкою, легким макіяжем та милими прикрасами.

Фото: Getty Images

Судячи з фото з заходу, королева Летиція поспілкувалася з підданими, позувала для офіційних фотографій та багато спілкувалася із присутніми на зборах.

Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що 51-річна королева Летиція вразила елегантним луком у Мадриді. Вона була у твідовому жакеті та балетках.