Королеву Данії протаранив чоловік на скутері: момент потрапив на відео

Читати російською
Автор
Новина оновлена 25 липня 2024, 11:45

Королева змогла втримати рівновагу і не впасти

Королеву Данії 52-річну Марію збив чоловік електричним скутером. Це сталося у Гренландії, коли королева Марія та її чоловік король Фредерік відвідали країну разом зі своїми дітьми принцесою Жозефіною та принцом Вінсентом. Королева вийшла привітати людей, коли трапився інцидент зі скутером.

У мережі з’явилися кадри події, на яких видно, що монарша особа була збентежена і вражена подією. На щастя, королева Марія не постраждала, тільки злякалася. Їй навіть вдалося втримати рівновагу та не впасти на землю під час поштовху.

Літній чоловік, який керував скутером і протаранив королеву, сказав, що це сталося випадково і назвав те, що це нещасним випадком. Служба охорони прийняла такі пояснення, схоже, водія не затримували.

Король та королева Данії. Фото: Getty Images

Відео інциденту було опубліковано датською інформаційною агенцією Ekstra Bladet, яка отримала підтвердження від відділу комунікацій Королівського дому про те, що Марія не постраждала. При цьому свідки цієї ситуації розповіли, що королева була вражена і видно було, що їй боляче, а її очі наповнились сльозами.

А ось користувачі мережі звинуватили в тому, що сталося, службу безпеки королеви, яка якимось чином допустила чоловіка на скутері в натовп людей.

Раніше "Телеграф" розповідав, що принц Гаррі та Меган Маркл "підставили" хвору на рак Кейт Міддлтон. Подробиці скандалу.