"Наши крылатые ракеты невозможно сбить": Вова Дантес поглумився з російських військових та їх "величі" (відео)

Читать на русском
Автор
Володимир Дантес прокоментував ракетний удар по Україні 26 серпня Новина оновлена 26 серпня 2024, 10:55
Володимир Дантес прокоментував ракетний удар по Україні 26 серпня. Фото instagram.com/volodymyrdantes

Артист висміяв "вєлічіє" російської армії та подякував силам ППО

Український співак та телеведучий Володимир Дантес висміяв російських військових, які вранці 26 серпня масовано атакували Україну. Також виконавець подякував українським захисникам, особливо силам Протиповітряної оборони України.

"Наши крылатые ракеты невозможно сбить" ("Наші крилаті ракети неможливо збити" — ред.), — поглумився Дантес у сторіс Інстаграму з "непереможної" армії країни-терористки РФ. Артист виклав відео з українськими військовими, які енергійно збивають ворожі цілі.

"Тіпи на заході країни "Ой, та йди в гузно! Кулемет бачив?". Просто красені!!! Дякую вам і всім хто береже небо!", — прокоментував співак роботу ППО.

робота ппо

Додамо, що на відео зафіксовано збиття крилатої ракети Х-101 на межі Закарпатської та Львівської областей бійцями мобільної групи ППО Закарпатського 650-го окремого зенітно-кулеметного батальйону.

Нагадаємо, що приблизно вранці понеділка, 26 серпня, більша частина території України опинилася під черговим масовим ракетним ударом Росії. Вибухи фіксувалися у Києві, Харкові, Дніпрі, Полтаві, Кропивницькому, Вінниці, Кривому Розі, Хмельницькому та інших містах.

Цей удар може пояснюватись як мінімум трьома причинами. Про це заявив "Телеграфу" експерт у галузі авіації, засобів радіоелектронної боротьби та дронів Анатолій Храпчинський.