"Влаштував ціле шоу": у Києві п'яний Захараш качався по асфальту і кликав на допомогу Гройсман

Автор
"Влаштував ціле шоу": у Києві п'яний Захараш качався по асфальту і кликав на допомогу Гройсман

П'яний екс-помічник нардепа Андрій Захараш на автомобілі катався по житловому масиву. Чиновника затримали сусіди і викликали поліцію, після чого він заявив, що його б'ють і погрожував Гройсманом.

По житлового масиву на Петропавлівській Борщагівці в Києві охоронці затримали водія в нетверезому стані, який намагався проїхати у двір і наражав на небезпеку місцевих жителів. Про подію повідомляє сайт УНІАН.

П'яним порушником виявився заступник голови Державної служби України з лікарських засобів в Київській області Андрій Захараш. Крім того, Захараш є помічником на громадських засадах народного депутата Михайла Довбенко (БПП), в попередніх скликаннях він був помічником нардепів Ігоря Зварича та Володимира Кафарського.

Захараша довелося силою витягувати з-за керма, щоб уникнути відповідальності він вирішив прикинутися жертвою побиття.

Очевидці зняли на відео, де колишній заступник голови Госcлужби ліків Андрій Захараш влаштував ціле шоу і став новою зіркою Youtube.

На відео видно, що Захараша ніхто не чіпає, а він качається по асфальту і активно завива.

Кричить, що його б'ють і кличе до себе на допомогу спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана.

"Б'ють! Допоможіть мені, допоможіть мені. Володя Гройсман, допоможіть мені ...", - кричав симулянт, катаючись по землі.

Після приїзду правоохоронців Захараш, вже за класичною для автопьяніц схемою, відмовився проходити тест на алкоголь. Поліція склала на чиновника протокол за водіння в нетверезому стані і за керування без документів.

Як з'ясувалося пізніше, журналістам вдалося зв'язатися з Захарашом. Той розповів, що зараз знаходиться за кордоном.

"Я за кермо п'яний не сідав ... Я не виїжджав на машині за місто. Я не виїжджав за шлагбаум, я просто машину переставив ... Ну я трошки випив, ну так я маю право, я жива людина", - пояснив він в телефонній розмові.

Відзначається, що чиновнику поліція інкримінує дві статті: за керування транспортним засобом напідпитку і без документів. Його подальшу долю повинен вирішити суд. Це може бути адміністративне стягнення або позбавлення водійських прав.