Семюел Л. Джексон про кар’єру, ненависників і Трампа

Читать на русском
Автор
Семюел Л. Джексон про кар’єру, ненависників і Трампа Новина оновлена 22 червня 2023, 14:27

У грудні минулого року Семюелу Л. Джексону виповнилося 70 років.

У це складно повірити, дивлячись на такого енергійного актора, який лише кілька днів тому прикрасив своєю участю фільм "Капітан Марвел", а незабаром приступить до зйомок сіквела "Охоронця кілера". Джексон взяв участь у креативній фотосесії видання Esquire, розповів про своє ставлення до Трампа та хейтерів, а також припустив, як довго ще глядачі бачитимуть його на екранах.

Журналіст зазначив, що багато людей були дуже обережні у своїх висловлюваннях про Трампа, але тільки не зірка "Месників". Джексон відповів на це: "Я думаю, ми всі відчуваємо те ж саме, що відчували ненависники Барака Обами протягом восьми років. Тільки він не намагався зіпсувати чиєсь життя, він намагався допомогти. Цей ідіот (Трамп) руйнує планету і робить інші" божевільні речі. І люди думають, що все гаразд. Але все зовсім не гаразд. Якщо ви мовчите – ви співучасник. Я не намагаюся бути обережним у висловлюваннях, тому не пов’язую це з тим, хто я і ким працюю”.

"Я знаю, скільки мене ненавидить ідіотів": Семюел Л Джексон у креативній фотосесії Esquire

У Мережі з’явився новий трейлер "Месники: Фінал" (Відео)

Як виявилося, актор не боїться, що його політичні висловлювання позначаться на його кар’єрі: "Я знаю, скільки мене ненавидить ідіотів. "Я більше ніколи не подивлюся фільм із Семюелом Л. Джексоном!" на один мій фільм, я не втрачу гроші. Я вже перевів у готівку чек. Так що можете спалити всі фільми з моєю участю ".

Джексону вже 70 років, але він не збирається залишати Голівуд. Я буду зніматися, поки можу. Майкл Кейн все ще в строю, вірно? Адже я не яму рою. Іду на знімальний майданчик, відіграю кілька сцен, потім пару годин сиджу у своєму трейлері і зморю телевізор або читаю. Потім знову трохи знімаюся. Це чудова робота ”, — сказав актор.