Наталя Граковська — автор порталу Телеграф
Редакторка стрічки новин
Напрями та категорії: Lifestyle, Lite, Рецепти, Привітання
Освіта: Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля (CНУ ім. В. Даля)
Досвід роботи – з 2015 року:
- "Апостроф"
- UAportal
- "ФАКТИ"
- Телеграф: серпень 2023 — по сьогодні
-
Smak Telegraf
Після тривалого процесу ферментації квашена капуста може стати надто кислою. Це не означає, що вона зіпсована. Кислоти можна легко позбутися, додавши всього пару інгредієнтів.
- Дата публікації
-
Smak Telegraf
Якщо хочете здивувати гостей новою стравою замість традиційних закусок приготуйте салат із крабовими паличками та смаженими печерицями
- Дата публікації
-
Новини суспільства
Відкритий басейн "Спартак" в Ужгороді — це більше, ніж просто спортивний об’єкт
- Дата публікації
-
Smak Telegraf
Якщо дотримуватися простих правил квашення, капуста вийде без неприємного гіркого присмаку
- Дата публікації
-
Салати та закуски
Дайкон містить калій, каротин, вітаміни групи В, С, РР, багато мікроелементів, необхідних людині, та сприяє кращому засвоєнню їжі. Ми пропонуємо вам три салати з дайкона, які легкі у приготуванні та допоможуть урізноманітнити ваше повсякденне чи святкове меню.
- Дата публікації