Наталя Граковська — автор порталу Телеграф
Редакторка стрічки новин
Напрями та категорії: Lifestyle, Lite, Рецепти, Привітання
Освіта: Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля (CНУ ім. В. Даля)
Досвід роботи – з 2015 року:
- "Апостроф"
- UAportal
- "ФАКТИ"
- Телеграф: серпень 2023 — по сьогодні
Зараз на сайті 4 166 статтей автора
-
Другі страви
Підчеревина — одна з найсоковитіших частин свинячої туші, яку можна запікати, тушкувати, варити і навіть маринувати
- Дата публікації
-
Smak Telegraf
Готуються просто і швидко, і є чудовим ситним сніданком або полуденком
- Дата публікації
-
Smak Telegraf
Котлети за цим рецептом виходять настільки соковитими й ароматними, що їх миттєво з'їдають
- Дата публікації
-
Smak Telegraf
Спробуйте українське сало за класичним рецептом – воно буде готове всього за 8 годин
- Дата публікації