Ательє Mansory доопрацювало сітікар Smart ForTwo

Автор
Ательє Mansory доопрацювало сітікар Smart ForTwo

Інтереьер отримав кілька колірних рішень і відрізняється стіелм і ергономічністю.

Тюнери оснастили міський автомобіль широким обвісом, до якого увійшли розширені крила, нові бічні спідниці, передній фартух і задній дифузор з вбудованиминасадками вихлопу систем. Також сіті-кар отримав нову решітку радіатора з вертикальними планками в стилі сучасних AMG, переглянутий капот, корпуси бічних дзеркал з карбоновим покриттям і кілька комплектів 17- і 18-дюймових колісних дисків.

Салон новинки, за словами представників ательє, "легкий, елегантний і м'який, що забезпечує найбільшу почуття комфорту".

На відміну від деяких інших проектів від Mansory, Smart ForTwo насправді може похвалитися більшою потужністю. Трициліндровий двигун з турбонаддувом об'ємом 0,9 літра був модернізований і віддача склала 125 к.с. і 200 Нм крутного моменту замість стандартних показників 90 к.с. і 135 Нм. 

Також тюнери представили ForTwo Cabriolet, який оснащений спортивними модифікованими бамперами, новими колесами і такий же гратами радіатора, а також кузов машини пофарбований в синій матовий колір. Інтреьер має біло-синю шкіряну обробку з темними акцентами.