"Alfa Romeo" випустила справжнього звіра

Автор
"Alfa Romeo" випустила справжнього звіра

Аlfa Romeo не перестає дивувати своїми новинками, які з кожним разом дедалі більше проявляють свою приналежність до дивовижних італійських машин чистої крові.

Остання Giulia Qudrifoglio видала 510 к. с., проте інженери компанії порахували такий потенціал недостатнім, викотивши одразу дві “підігріті” версії і без того дуже потужного седана. Скасування Женевського автосалону через коронавірус зробило дебют цих модифікацій не таким епічним, яким він міг би бути, але машини тут і можемо вдосталь ними насолодитися.

Що ж, обидві версії, іменовані GTA і GTAm, оснащуються тим самим 2.9-літровим V6 від Alfa Romeo, який тепер видає 532 к.с. в імені машин приховано горду назву Gran Turismo Alleggerita. Технічні показники машин ідентичні, а от зовні це два абсолютно різних звіра. Модифікація GTA на вигляд дуже агресивна.

Справді, інженери дуже добре потрудилися над зниженням ваги й аеродинамікою і в результаті Giulia знайшла яскраві бічні спідниці, спеціальний задній спойлер, активний передній сплітер, а також багато інших особливостей.

Цукерберг надасть безкоштовну рекламну підтримку для ВООЗ

Машина і справді стала набагато потужнішою і агресивнішою на вигляд, але це все пил порівняно з модифікацією GTAm. Складається враження, що останню посадили на стероїди. Величезний спойлер, великий передній сплітер і багато іншого. Обидві машини отримали розширену колію коліс на 50 мм і новий комплект пружин. На додачу до всього машини значно “схудли” , а також отримали басисту вихлопну систему Acrapovic, карбоновий дифузор і 20-дюймові колеса.