Київстар підключає до 4G ще більше населених пунктів України

Автор
Київстар підключає до 4G ще більше населених пунктів України

Київстар підключив до 4G ще 73 населених пунктів України.

Швидкісний мобільний інтернет за технологією LTE доступний для 74% населення України.

Київстар підключив до мережі 4G нові міста і селища – зокрема, Чуднів (Житомирська обл.), Остер (Чернігівська обл.), Оржиця (Полтавська обл.), Солоне (Дніпропетровська обл.), та ін. Швидкісний мобільний інтернет за технологією LTE вже доступний для понад 74% населення України.

Завдяки розвитку мережі 4G, абоненти Київстар суттєво збільшили використання мобільного інтернету. Так, у 2019 році в мережі Київстар абонентами використано 648 Петабайтів трафіку, удвічі більше, ніж в 2018 році. При цьому понад 50% цього трафіку використано у мережі 4G. Загалом, з 2018 року вже 10 мільйонів абонентів скористались послугами 4G в мережі Київстар.

Нагадаємо, що за даними незалежних міжнародних компаній Ookla та nPerf за 2018 і 2019 роки середня швидкість мобільного інтернету швидкість мобільної передачі даних в мережі 4G в Київстар – найвища з-поміж усіх мобільних операторів України.

Deutsche Bahn візьме під управління АТ "Укрзалізниця"

З 2015 року телеком-оператор Київстар інвестував у розвиток мобільного зв’язку 3G і 4G понад 25 млрд грн.

Щоб користуватись послугами 4G абонентові потрібен відповідний смартфон з підтримкою технології LTE та USIM-картка. Замінити стару SIM-карту на USIM можна безкоштовно в понад 8 тисячах торгових точок по всій Україні.