Vodafone запустив новий зручний тариф

Автор
505
Vodafone запустив новий зручний тариф

Vodafone активно пропонує своїм абонентам оновлені тарифні плани і послуги, які роблять зв’язок ще доступнішим і комфортнішим.

Деякі тарифи розроблені під конкретну аудиторію – дітей, пенсіонерів, бізнес-сегмент. Vodafone також пропонує тарифи, які зручніше використовувати на планшетах, або телефонах. Зокрема, один з таких тарифів – Vodafone Device M, призначений саме для тих, хто багато працює за планшетом.

Цей тариф коштує всього 80 гривень в місяць або 2,7 гривень в день, і включає в себе 12 ГБ інтернету і безліміт на соціальні мережі (Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Viber, WhatsApp, Skype, Telegram і SnapChat, YouTube). Вартість дзвінків в мережі і на інші оператори становить 1 грн/хв. Дзвінки за кордон коштують 10 грн/хв.

Щоб підключити стартовий пакет Vodafone Device M, необхідно придбати відповідний тарифний план та активізувати його, зателефонувавши на номер 111.

Через додаток My Vodafone можна налаштувати управління тарифом, зокрема, перевіряти рахунок без комісії і залишок хвилин і гігабайтів.

Гаряча пропозиція: SkyUp дарує привабливі знижки своїм пасажирам

Нагадаємо, Vodafone пропонує своїм абонентам нову унікальну послугу Vodafone TV, за допомогою якої можна вибирати і перемикати улюблені канали, встановивши спеціальний додаток через AppStore або Google Play.