Гендиректор АТБ розповів про здорощення товарів та повернення акційних цін

Автор
913
Гендиректор АТБ розповів про здорощення товарів та повернення акційних цін

Генеральний директор мережі супермаркетів "АТБ" розповів про здорощення товарів та дисконтні ціни в мережі.

У магазинах АТБ істотно подорожчали близько 100 товарних позицій з-поміж майже 4 тисяч найменувань асортименту.

Про це в ефірі програми «Право на владу» на каналі «1+1» розповів генеральний директор корпорації «АТБ» Борис Марков.

"Подорожчання відбувається по всіх операторах і учасниках ринку. Це звичайна тенденція на ринку. АТБ точно не росте швидше за інших... Торговий асортимент у магазинах АТБ – це 3,5-4 тисяч найменувань залежно від розміру крамниці. Сьогодні істотне подорожчання товару в нашій мережі відбулося на 50-100 позицій, не більше того. Решта позицій або не подорожчали взагалі, або подорожчали у прямій кореляції до девальвації долара, що пов'язано з валютною складовою у вартості цього товару", - повідомив Марков.

Через карантин у мережі АТБ здорожчає споживчий кошик

За його словами, тимчасова відмова від акцій могла вплинути на загальне сприйняття покупцями подорожчання в торговельній мережі, в той час як більшість товарів у магазинах АТБ продаються за старими цінами.

"У період ажіотажного попиту минулого тижня ми тимчасово змушені були відмовитися від нашої стандартної планової акційної активності. Тому покупці не побачили звичних кількасот позицій з істотним дисконтом цін на наших полицях. Але вже з наступного тижня ми плануємо частково відновлювати стандартну акційну активність і перейти до стандартного промо-плану просування товарів", - заявив гендиректор корпорації.

Він повідомив, що наступного тижня в магазинах АТБ будуть знижені торгові націнки на "борщовий набір". А також запевнив, що продуктів у торговельній мережі вистачить надовго.

АТБ вводить обмеження на покупку товарів

"Сьогодні, з погляду кількості товарів, країна може спати спокійно. І за кількістю товарів внутрішнього виробництва і по імпортних товарах у нашій мережі сформований товарний запас. Практично 20-денні склади забиті під зав'язку. Товарний запас у магазинах поповнюється, і до кінця цього тижня, або на початку наступного стандартний товарний асортимент буде доступний практично у всіх 1096 магазинах", – підкреслив Марков.

При цьому він додав, що всю інформацію про недобросовісних постачальників корпорація АТБ передала в Антимонопольний комітет.