Інтер'єр кімнати в стилі бохо: які є собливості

Автор
1184
Інтер'єр кімнати в стилі бохо: які є собливості

Як правильно оформити кімнату в стилі бохо, які кольори підійдуть та як правильно підібрати меблі – читайте в нашому матеріалі.

Якщо вас абсолютно не влаштовують класичні напрями в дизайні, то варто задуматись над стилем бохо. Яскравий та неординарний дизайн кімнати добре підійде для сміливих та яскравих людей.Стиль рознесли світом бродячі артисти та кочові народи родом з Богемії.

Особливості стилю бохо в інтер'єрі

Кольори

Цікавинкою стилю є абсолютно вільна колірна гама. Проте найчастіше використовуються яскраві відтінки кольорової палітри покликані наповнити квартиру життєрадісною атмосферою свята. Сміливо експериментуйте з абсолютно різними кольорами. Підійдуть будь-які поєднання.

Меблі

Меблі для бохо використовуються різні. Найважливішою умовою є колір. Куплена фурнітура обшивається нестандартними матеріалами, забарвлюється яскравими відтінками. Простір кімнати можна заповнити меблями, що мають вигляд старовинних конструкцій. Вітається також використання пледів, покривал та скатертин.

Популярні види інтер'єру для ванної кімнати у 2020 році (Фото)

Предмети декору

Ідеальним рішенням буде використання власноруч виготовлених власниками квартири предметів. Під час організації освітлення рекомендується підключити матові абажури – дизайнерські джерела світла. Віконні отвори оснащуються текстильними шторами, фіранками, жалюзі чи перегородками.