Знадобиться тільки тканина: як зробити вашу оселю затишною (Фото)

Автор
1163
Знадобиться тільки тканина: як зробити вашу оселю затишною (Фото)

Штори на вікні, рушники і прихватки - ось стандартний набір текстилю, який зустрічається в кожній квартирі.

Мініатюрні штори

Такі штори буду доречні не тільки на кухні, але і в будь-якому приміщенні, де рівень природної освітленості - нижче середнього. Штори прикрашають інтер'єр, але не перекривають шлях сонячним променям.

Ефектні панно замість картин

Із залишків тканин, гармоніюють між собою, можна зробити незвичайні панно. Просто натягніть текстиль на картон або дощечку і відповідного розміру.

Затишні фіранки в стилі кантрі

Старим хусткам і відріз тканини можна дати нове життя, використавши їх як незвичайних фіранок. Просто пов'яжіть їх на карниз.

Тканинна акцентна стіна

Акцентна стіна, оформлення якої відрізняється від інших стін - відмінний спосіб оживити інтер'єр. Обстановка стане подвійно оригінальніше, якщо для декору використовувати тканинне полотно, натягнуте на велику раму.

Килим в стилі печворк

Зшити барвистий килим із залишків текстилю, які є в кожному будинку, під силу навіть дитині. Такий килим гармонійно впишеться в еклектичний інтер'єр.

Тканинний декупаж на меблях

Декупаж за допомогою текстилю - простий, але ефектний спосіб змінити старі меблі. На загрунтовану поверхню накладається тканину і покривається шаром ПВА, змішаного з водою. Після висихання потрібно на тканину нанести кілька шарів акрилового лаку.

Захист для відкритих полиць

Безліч предметів, що стоять на увазі в відкритих полицях, створюють хаос в інтер'єрі. Простий спосіб упорядкувати обстановку - повісити шторки, які замінять меблеві фасади.

Чохли для безлічі декоративних подушок

Декоративні подушки - простий спосіб прикрасити інтер'єр. Для того щоб подушки становили єдину композицію, одягніть на них чохли з гармоніюють тканин.

Затишне узголів'я для ліжка

Незвичайне узголів'я для ліжка зробить інтер'єр спальні індивідуальним. Зробити узголів'я своїми руками нескладно.

Сон під балдахіном

Тканинний балдахін - класичний спосіб зробити спальне місце відокремленим і затишним. Балдахін може бути як напівпрозорим, так і виготовленим з щільної тканини.

Незвичайна ширма

Ширма допоможе розділити житловий простір на функціональні зони, а також приховати їх від сторонніх поглядів.

Одяг для лампи

Звичайний абажур старої лампи легко перетворити за допомогою декупажу. Щоб інтер'єр виглядав цілісним, зробіть абажур з тієї ж тканини, що і штори.

Оригінальна обробка стелі

Декорувати стелю текстилем - нестандартне рішення, яке кардинально змінить будь-який інтер'єр. Не забудьте подбати про те, щоб тканина легко знімалася для прання.

Зручний гамак для будинку

Комфортний гамак, пошитий з щільної тканини, витримає вагу дорослої людини. Головне - надійно зафіксувати кріплення на стелі.

Штора для зонування

Штора може бути використана не тільки для оформлення вікна. Це ще і демократичний спосіб зонування приміщення.