Альтернативні варіанти для оформлення вікон (Фото)

Автор
1005
Альтернативні варіанти для оформлення вікон (Фото)

Класичні штори безсумнівно були, є і будуть найочевиднішим рішенням для оформлення вікон. Які існують альтернативні варіанти для оформлення вікон.

Віконниці

Якщо ваш будинок оформлений в стилі кантрі або прованс, то кращого варіанту годі й шукати. Саме віконниці вкупі з дерев'яними меблями дадуть неповторну заміську атмосферу.

Облаштовувати віконниці можна як зсередини, так і зовні.

Жалюзі 

Жалюзі не обов'язково повинні бути класичними.

Напевно не всім до вподоби саме жалюзі, адже у багатьох людей вони швидше асоціюються з офісом ніж з домом, проте дизайнери радять спробувати. Адже саме жалюзі дуже добре захищають від яскравого сонця та надають вікнам особливого вигляду. Ще однією перевагою є можливість регулювати ступінь освітлення кімнати.

Рулонні штори 

Рулонні штори є зручними у використанні.

Якщо класичні все-таки не ваш варіант, то рулон полотна, який опускається за допомогою спеціального механізму, справді може додавати затишку в кімнаті. Такі штори також дозволяють постійно мати доступ до підвіконня.

Намисто 

Намисто може бути різних розмірів.

Штори з намиста теж давно перестали бути чимось екзотичним. Зважте, що такі фіранки, хоч і виглядають оригінально, не захистять вас від сонячного проміння, а також не підійдуть в мінімалістичному, модерному, кантрі та багатьох інших стилях інтер'єру.

Люстри Бра: переваги та недоліки