Сімейна пара перетворила занедбану ферму в розкішний будинок (Фото)

Автор
Сімейна пара перетворила занедбану ферму в розкішний будинок (Фото)

У травні 2018 року Девітт і Джин Пол переїхали зі свого заміського будинку в Лас-Вегасі на занедбану ферму в Пенсільванії.

У пошуках житла, яке можна було б відремонтувати, пара натрапила на занепалу ферму площею 125 452 кв. м в Сейлорсбурге (Saylorsburg), штат Пенсільванія - селі приблизно в 30 хвилинах їзди від Істона. Після деякого торгу вони придбали будинок за 220 000 доларів.

На території ферми було шість будівель, деяким з яких ремонт був потрібний більше, ніж іншим. У числі будівель на фермі були два маленьких сараю, великий сарай, маленький будинок, головний будинок і гараж / майстерня.

Першим і найбільшим проектом, за який взялася пара, був головний будинок площею понад 465 кв. м. Вони переїхали в нього всього через 3 дні після покупки нерухомості і останні 18 місяців займалися тим, що перетворювали будинок зі старого та старого в будинок своєї мрії. Цю трансформацію вони задокументували на своєму веб-сайті та в Instagram і до травня 2021 року планують відремонтувати решту 5 будівель.