Карла Бруні, Белла Хадід і Ріккардо Тиші у чарівній фотосесії для журналу (Фото)

Автор
Карла Бруні, Белла Хадід і Ріккардо Тиші у чарівній фотосесії для журналу (Фото)

Американська модель Белла Хадід, співачка Карла Бруні, а також директор модного бренду Burberry Ріккардо Тиші разом знялись французького Elle.

Фотографією з обкладинки зірки фотосесії поділились на своїх сторінках у соціальних мережах. Ікони сучасної моди разом обрали чорні образи від бренду Burberry.

Зйомка відбувалась у старовинному маєтку, де знаменитості мали чудову можливість продемонструвати на камеру речі з нової колекції Тиші. Автором зйомки став знаменитий американський фотограф Марк Селігер.

"Це був чарівний і веселий день зйомок з тобою, Ріккардо Тиші, і Беллою", – написала на своїй інстаграм-сторінці 52-річна Карла Бруні.

"Мрія… Разом з Карлою Бруні та Рікардо Тиші ми знялись для французького Elle завдяки Марку Селігеру. Дякую, Рікардо, за цей неймовірний момент. Ніколи не забуду. Люблю вас так ніжно!" – поділилась захоплена Белла Хадід.

"Карла і Белла, спасибі, що розділили цей дивовижний момент зі мною для французького Elle. Я так сильно люблю вас обох!" – не стримав емоцій і Ріккардо Тиші.

Як відпочити та заспокоїтись після важкого робочого дня

Варто додати, що Ріккардо Тиші також знявся для сольної обкладинки глянцю, одягнувши "мілітарі"-образ.