Окупанти більше десятка разів обстріляли позиції ЗСУ - два українських бійця отримали поранення

Автор
Окупанти більше десятка разів обстріляли позиції ЗСУ - два українських бійця отримали поранення

Станом на ранок 26 липня було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню

На Донбасі противник 11 разів за добу порушив режим тиші, що призвело до поранення двох українських бійців. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил в зведенні про ситуацію в районі проведення ООС станом на 8:00 понеділка на сторінці в соцмережі Facebook.

Відповідно до зведення, бойовики поблизу Новозванівки вели вогонь з озброєння БМП-1, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Також повідомляється, що ворог біля Кримського обстрілював позиції українських військових з автоматичних станкових гранатометів.

Крім того, чотири рази окупанти відкривали вогонь з мінометів 120-го і 82-го калібру біля Нью-Йорка, а також станкових протитанкових гранатометів.

Біля Причепилівки НВФ три рази обстрілювали українські позиції з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Неподалік Південного по українських позиціях стріляли з станкових протитанкових гранатометів.

У Луганській області був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" з перетином лінії розмежування.

В результаті обстрілу один військовий отримав осколкові поранення, інший - бойову травму. Постраждалі знаходяться в лікувальному закладі. Стан поранених - середньої тяжкості.

Станом на ранок 26 липня було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню.

Поблизу населеного пункту Піски противник вів вогонь з протитанкових ракетних комплексів.

Біля Авдіївки обстріляли позиції ЗСУ зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Крім того, в районі Причепилівка українські позиції були обстріляні з ручних протитанкових гранатометів.

За інформацією штабу, з початку цієї доби бойових втрат серед українських військових немає.

Як писав "Телеграф", 25 липня бойовики чотири рази обстріляли позиції українських військових на Донбасі. Внаслідок обстрілу з станкових гранатометів отримав осколкові поранення український захисник.