Яким буде 2022 рік для водних знаків Зодіаку: прогноз для Риб, Скорпіонів і Раків

Читать на русском
Автор
6556
Астрологічний прогноз на 2022 рік для символів стихії води Новина оновлена 03 червня 2022, 13:57
Астрологічний прогноз на 2022 рік для символів стихії води. Фото telegraf.com.ua

Астролог розповіла, що чекає у новому році Скорпіонів, Риб і Раків

Майбутній Рік Чорного Тигра, що віщує успіх декільком знакам Зодіаку, обіцяє як благополучні, так і напружені періоди для людей, які підпадають під водну стихію. Прогноз на 2022 рік для Раків, Скорпіонів та Риб "Телеграфу" повідомила астролог Аріна Артурівна.

Рак

Наступний рік несе успіх у контексті досконалості світогляду та практик навчання. Особливо успішними будуть люди, які працюють у гуманітарній сфері, у галузі маркетингу, які займаються фрілансом, літературою чи видавничою справою. Важливе значення матиме оточення, яке може вплинути на інтелектуальні зрушення. Хтось може стати спонсором і допомогти вам реалізувати авторський проєкт. У першому півріччі у відносинах можлива криза та зіткнення. Бережіть партнера по шлюбу та бізнесу, інакше отримаєте скандали, сварки та розтрати. Рік успішний у плані подорожей, розвитку в напрямку іноземного ринку, а також переїзду.

Скорпіон

2022 сприяє людям творчих професій. Все, що пов'язане з івентами, організацією різних соціальних заходів, у тому числі спрямованих на дітей – активно розвиватиметься, приносячи непоганий дохід. Крім того, цей рік буде дуже вдалим і для дітей Скорпіонів щодо освіти, фізичного та культурного розвитку. І навіть ті, хто ніяк не пов'язаний із творчістю, обов'язково будуть залучені до цієї сфери, хоча б на рівні хобі. Романтичні стосунки, які пов'язують Скорпіонів з партнером тривалий час, можуть перейти на новий рівень – аж до офіційного узаконення. Одинокі мають шанс знайти свою другу половинку. А ще це сприятливий рік для того, щоби завести потомство. На початку року приділіть увагу своєму автомобілю та акуратно керуйте.

Риби

Рік безперервної боротьби за себе. Одного прагнення мало: щоб багато чого досягти, треба час від часу виходити за рамки і давати волю своїм мріям. Шосте почуття часто може підказати правильний шлях там, де не вистачає інформації, досвіду чи знань. А заразом не варто упускати можливості показати себе у вигідному світлі перед людьми, від яких багато що залежить. Щоб досягти багато чого ззовні, доведеться зазирнути глибше у власні думки. Це допоможе зробити великий ривок у другій половині року. Експериментуйте і досягнете мети. Особливо плідним рік буде для представників професій, які потребують постійної комунікації з людьми. Дуже важливо постійно підтримувати себе у формі та правильно розставляти пріоритети в організації робочого процесу. Не потрібно відмовлятися від відряджень, навіть якщо буде дуже складно. Саме поза рамками своєї основної роботи вдасться правильно зарекомендувати себе та покращити свій імідж. Це успішний рік, рік нових можливостей та починань, але доведеться все робити за законом і правилами. Деякі Риби почуватимуться, як ув’язнені.

Астролог Аріна Артурівна
Астролог Аріна Артурівна

Додамо, що астролог рекомендує читати прогноз і за знаком асцендента (висхідним знаком), і за знаком Зодіаку.

Раніше "Телеграф" розповідав, що астрологи назвали знаки Зодіаку, які не зможуть стати міцною парою. Таким людям навіть не варто намагатися будувати стосунки: кохання приведе до страждань.