Яким буде 2022 рік для вогняних знаків: прогноз для Лева, Овна та Стрільця

Читать на русском
Автор
5110
Астрологічний прогноз на 2022 рік для символів стихії вогню Новина оновлена 03 червня 2022, 13:49
Астрологічний прогноз на 2022 рік для символів стихії вогню. Фото telegraf.com.ua

Астролог розповіла, до чого готуватися Овнам, Стрільцям та Левам у новому році

Новий 2022 рік, символом якого стане Тигр, віщує зміни у житті знаків Зодіаку вогненної стихії. Що ж чекає у новому році Овнів, Стрільців і Левів"Телеграф" дізнався у астролога Аріни Артурівни.

Овен

Наступний рік обіцяє можливості розвитку нових талантів. Можливі великі зміни у колі спілкування. З кимось за старих друзів ви попрощаєтеся, але з'являться нові знайомі. Початок року обіцяє успіх для відносин, як особистих, так і ділових. Намагайтеся бути стриманішими та розважливішими. Влітку чекайте на приплив сил, зростання амбіцій і бажання всесвітнього визнання. Зв'язки, налагоджені в 2022 році, будуть корисними, причому й надалі. Сміливим та рішучим Овнам рік обов'язково принесе удачу! Усі сюрпризи повсякденності сприймайте благородно і з королівським спокоєм, і тоді вам пощастить. У асцендентних Овнів на початку року можливі зміни на роботі та зміни у соціальному статусі, є ймовірність розлучення і скандалів у сім'ї. Приділіть більше часу батькам і подбайте про їх здоров'я. Перше півріччя – не найкращий момент для реєстрації відносин і нових підприємств.

Лев

2022 рік чудово підійде для реалізації давніх ідей, як відкладених бізнес-планів або абсолютно нових стартапів. Для заможних Львів рік буде вдалим щодо вкладання інвестицій. Для тих, кому потрібно розплатитися із боргами, час також сприяє. Хороша перспектива для людей, пов'язаних із заняттями з чужими грошима, податковими службами, спадщиною, виробництвом, кризовими проєктами, банківськими операціями, медициною. Будь-який із цих напрямів при невеликих грошових інвестиціях приречений на успіх! Асцендентним Левам слід стежити за своїм здоров'ям у першому півріччі! Можуть бути болісні ситуації, пов'язані з дітьми. На початку року є можливість службового роману. Приділіть увагу своїм підлеглим чи робочому колективу, де можливі плітки та інтриги.

Стрілець

Вдасться вирішити багато проблем, що накопичувалися роками. Це може бути і вдосконалення житлових умов, і покупка нової нерухомості, і придбання престижного транспортного засобу. А ще ймовірне поповнення у сім’ї. Рік забезпечує позитивний настрій для покупки землі, сировини та інших атрибутів для успішного ведення бізнесу. Також Стрільці можуть розраховувати на фінансову допомогу з боку близьких родичів або батьків. Але користуватися нею потрібно максимально виважено та обережно, щоб не потрапити надалі під прес тиску та тотального контролю. На початку року доведеться віддати всі борги та кредити, можуть бути проблеми з фінансами. Акуратно, не потрапте на аферу шахраїв! Ваші домовленості та спільні фінансові зобов’язання втратять свою силу.

Астролог Аріна Артурівна
Астролог Аріна Артурівна

Додамо, що астролог рекомендує читати прогноз і за знаком асцендента (висхідним знаком), і за знаком Зодіаку.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Тигр вступить у свої права 1 лютого. Кільком східним знакам Зодіаку майбутній рік обіцяє успіх і везіння.