4 знаки Зодіаку, на яких чекають проблеми у 2022 році

Читать на русском
Автор
1097
Астропрозноз на рік Чорного Тигра – кому не пощастить у 2022 році Новина оновлена 03 червня 2022, 14:12
Астропрозноз на рік Чорного Тигра – кому не пощастить у 2022 році. Фото pinterest.com

Зі складнощами наступного року зіткнуться Водолії, Близнюки, Діви та Терези

Відомий український астролог Влад Росс, який раніше назвав фінансових щасливців року Чорного Водяного Тигра, розповів, кому доведеться зіткнутися з неприємностями у 2022 році.

За словами експерта, напасті можуть "звалитися" на плечі чотирьом знакам Зодіаку, передає УНІАН.

Водолії

Як стверджує Влад Росс, представникам даного знаку Зодіаку доведеться багато працювати й зіштовхнутися з загостреннями хронічних захворювань. Не пощастить їм і в особистому житті. Астролог рекомендує в новому році не перенапружуватися і не переживати через дрібниці.

Близнюки

Список "невдах" 2022 року поповнили й Близнюки. В них можуть виникнути конфлікти з начальством, що може позначитися на кар’єрі. Людям цього знаку необхідно бути обережнішими з правоохоронними органами.

Діви

Діви можуть зіткнутися з проблемами у бізнесі. Є ймовірність того, що їхні колеги та партнери виявляться ненадійними.

Терези

Непростим рік буде й у Терезів. Астролог не радить у рік Тигра переїжджати, міняти місце навчання чи роботу. Також представникам цього знаку Зодіаку варто бути уважнішими до свого здоров’я.

Раніше астролог розповів, що найбільше в рік Чорного Водяного Тигра пощастить чотирьом знакам Зодіаку. Хто опинився у списку щасливчиків – дивіться у нашому попередньому матеріалі.