Китайський гороскоп 2022: люди яких років народження розбагатіють цього року

Читать на русском
Автор
4165
Тигр – благоволіє сміливим, завзятим та енергійним людям Новина оновлена 03 червня 2022, 13:18
Тигр – благоволіє сміливим, завзятим та енергійним людям. Фото 1plus1.ua

Східний гороскоп на 2022 рік обіцяє енергетично-сприятливий період.

Новий 2022 рік, яким "керуватиме" непередбачувана і суперечлива тварина — Чорний Водяний Тигр, — це досить сприятливий період для змін на краще. Тигр любить працьовитих, сміливих та розумних людей, а також не терпить підлості та обманів. Тому якщо ви хочете, щоб новий рік був вдалим, потрібно бути чесним та працьовитим.

Проте є трійка представників східного гороскопа, яким удача супроводжуватиме трохи більше ніж іншим, і саме їм особливо пощастить із фінансами у рік Тигра. Про це розповіла астролог Анастасія ( astro_stasya ) у себе на сторінці в Інстаграмі.

Бик

Рік обіцяє гарний прорив за умови, що ви багато працюватимете і поставите перед собою конкретну мету. Цього року вам буде супроводжувати успіх у розв'язанні фінансових питань. Ви можете отримати більш оплачувану роботу, премії, субсидії або відкрити свою справу.

Тигр

Звичайно Чорний Тигр не залишить без допомоги всіх народжених під його знаком. Зірки обіцяють вам сприятливий період для підвищення рівня доходів та пошуку нових джерел прибутку. Також у вас гарні перспективи для того, щоб навчитися чогось нового.

Вівця

Якщо ви будете більше уваги приділяти своїм успіхом, налаштовуватиметеся на позитив, то у вашому житті відбуватимуться позитивні події. У народжених цього року з’явиться гарний потенціал для отримання безлічі можливостей збільшення багатства. Будь-яке починання буде для вас успішним.

Раніше астролог розповів, що найбільше за рік Чорного Водяного Тигра пощастить чотирьом знакам Зодіаку. Хто опинився у списку щасливчиків — дивіться у нашому попередньому матеріалі