Шукають гроші та вигоду: три найкорисніших у коханні знаки Зодіаку

Читать на русском
Автор
3238
Наймеркантильніші — Тельці, Леви та Козероги
Наймеркантильніші — Тельці, Леви та Козероги

Цим знакам Зодіаку не потрібне велике і чисте кохання, їм потрібен заможний партнер.

Астрологи, які раніше назвали найкращих чоловіків за знаком Зодіаку, розповіли, хто з представників зодіакального кола не потребує глибоких почуттів, і замість того, щоб шукати кохання, вважають за краще знайти багатого супутника/супутницю.

Люди, народжені під сузір’ями Тельця, Лева та Козерога — саме ті, хто хоче жити в багатстві та радості, для чого і шукають собі "гідного партнера". Про це пише Ukr.Media.

Телець

Тельці воліють оточувати себе розкішшю, тому коло спілкування намагаються тримати відповідне. Імовірність того, що обранцем/обраницею цього знака Зодіаку буде простолюдин дуже мала, адже вони обирають собі тільки забезпечених партнерів.

Лев

Леви люблять, коли вся увага зосереджена тільки на них, тому пошуки кохання у них досить тривалі. Щобільше, їм важливо, щоб почуття закоханості тривало якнайдовше і бажано, щоб воно супроводжувалося дорогими подарунками.

Козеріг

Козероги — дуже прагматичні та практичні, тому й у своєму партнері вони мають бути впевненими, а точніше у його фінансовій забезпеченості. Представники цього знака вважають за краще відчувати фінансову захищеність і впевненість у завтрашньому дні, ніж кохання.

Раніше астрологи розповіли, чоловіки яких знаків Зодіаку стають чудовими вітчимами.