"Очікуються важкі випробування": астролог попередила про складний період у війні з росією

Читать на русском
Автор
7356
Астролог зробила прогноз для України
Астролог зробила прогноз для України. Фото Телеграф

За словами астролога, наступний місяць літа буде складним

Положення планет вказує на те, що в липні на Україну можуть очікувати важкі випробування. Другий місяць літа, ймовірно, стане одним із найскладніших у ході повномасштабної війни.

Як повідомляє "Телеграф", такий прогноз для України озвучила астропсихолог Лариса Гресь. За її словами, ситуація буде загострена до межі у плані військових дій.

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

Астролог зазначає, що період напруги у липні під силу зупинити лише переговорами. За її словами, завдяки переговорам намітиться стагнація воєнного конфлікту.

"Велика ймовірність, що липень — нова точка відліку не лише у війні, а й в історії нашої держави", - повідомляється в астропрогнозі.

Крім того, астролог попередила, що липень і серпень будуть складним періодом для політичних еліт України. Труднощі чекають і на інші країни, що так чи інакше залучені до ситуації. Гресь повідомляє, що є ймовірність зміни політичних лідерів, або ж їхнього політичного курсу.

"Якщо говорити конкретно про Україну, то липень місяць може бути руйнівним для країни. Архіскладним періодом липень буде і для президента України. І пов’язано це буде не лише із зовнішніми ситуаціями, а й з подіями всередині країни", — розповіла астролог.

Так, зірки обіцяють три періоди в житті Володимира Зеленського, які можуть кардинально його поміняти:

  • 8-13 липня,
  • 17-21 серпня,
  • 6-10 жовтня.

У прогнозі також йдеться про певне затишшя в серпні, але тільки як про зміну формату дій. Причому вони залишаться актуальними і наступного року.

Астролог додала, що серпень і вересень можуть принести багато змін, а ситуація прийматиме якийсь дивний хід. Є ймовірність виникнення багатьох речей та подій, які нам буде складно як зрозуміти, так і прийняти.

жовтня наше життя почне набувати іншого формату, іншого сенсу, нам доведеться будувати наш світ наново", — підсумувала Гресь.

Нагадаємо, відомий астролог Влад Росс порадував прогнозом щодо російсько-української війни. За його словами, Україна має всі шанси повернутися раніше окуповані території, зокрема – райони Донецької та Луганської області.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що астропсихолог Валентина Віттрок попередила про непростий період у житті нашої держави. Згідно з її астрологічним прогнозом, на Україну чекають важкі часи аж до лютого 2024 року.