Екстрасенс розповів, скільки триватиме війна в Україні

Читать на русском
Автор
12857
Макс Гордєєв склав прогноз на майбутнє України
Макс Гордєєв склав прогноз на майбутнє України

Екстрасенс запевняє, що сумніватися в перемозі Україні не варто.

Становище планет і зірок свідчить про те, що до вересня не варто чекати на спад військових дій в Україні. Такий самий розклад прогнозує і відомий український екстрасенс та таролог Макс Гордєєв. Також він розповів, наскільки ще затягнеться ця війна, та чим вона закінчиться.

Гордєєв став гостем програми "Ранок з Україною", де він і поділився своїм прогнозом на майбутнє. Екстрасенс зазначає, що Україна обов’язково переможе росію і на неї чекає процвітання. Країна знову стане незалежною, сильною і поверне собі всі території та попри той жахливий та складний шлях, який зараз проходить наша батьківщина, її майбутнє дуже світле.

Також Гордєєв розповів, скільки ще триватиме війна з росією. Карти показали йому цифру 9, проте екстрасенс пояснив, що це число вказує загальний час, а не скільки залишилося. Тобто, за його прогнозом, війна затягнеться ще до жовтня-листопада, також якісь події відбуватимуться і в серпні (8 місяць) і вересні (9 місяць).

Нагадаємо, рунолог озвучив прогноз для Херсона, який тимчасово перебуває під окупацією. Прогноз звучить обнадійливо.

Раніше "Телеграф" писав, що ведичний астролог Ігор Нехаєв висловився про можливий розвиток воєнних подій в Україні. За його словами, найбільший вплив на перебіг бойових дій має "планета війни" Марс.