Астролог назвала місяць, коли Україна звільнить Херсон

Читать на русском
Автор
18616
Херсон повернеться під контроль України зовсім скоро
Херсон повернеться під контроль України зовсім скоро

Астролог також назвала можливу дату закінчення війни.

Оскільки зараз під тимчасовою окупацією перебувають багато українських міст та сіл, українців дуже турбує питання, коли ж усі міста будуть звільнені і коли закінчиться війна. Астролог Ангеліна Вакуліна склала прогноз для України, де розповіла, коли під контроль України повернеться Херсонщина.

Свій прогноз астролог опублікувала у себе на сторінці в Інстаграм. Вакуліна зазначає, що навколо Херсона відзначається найнапруженіша ситуація, і звільняти його будуть в останню чергу. Однак це станеться досить скоро.

"Не раніше жовтня. Херсон звільнятимуть в останню чергу з усіх окупованих територій ", — розповіла астролог.

Зазначимо, раніше свій прогноз для Херсона озвучив рунолог Денис Маклашевський. Провісник упевнений, що місто повернеться під контроль України вже в липні.

Також Ангеліна Вакуліна розповіла, що багато українських міст перебувають у небезпеці, тому закликає українців берегти себе і не ігнорувати повітряні тривоги. Астролог впевнена, що війна закінчиться за рік: "Десь у червні 2023 року".

Також "Телеграф" писав, що ведичний астролог Ігор Нехаєв висловився про можливий розвиток військових подій в Україні. За його словами, найбільший вплив на перебіг бойових дій має "планета війни" Марс.