Карпатська мольфарка розповіла, коли помре путін

Читать на русском
Автор
9798
Магдалена Мочіовскі про смерть путіна
Магдалена Мочіовскі про смерть путіна

Мольфарка зазначила, що смерть диктатора приховуватимуть.

Останні пів року українців найбільше турбують питання, коли всі українські міста будуть звільнені з-під російської окупації і коли закінчиться війна. А також багатьох цікавить не менш важлива тема — коли в інший світ відійде президент росії, кривавий диктатор володимир путін. Відповідь на це питання дала відома карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі.

В інтерв’ю Апострофу Магдалена зазначила, що путін захищений різними шаманами, тому точно побачити дату його смерті важко. Однак вона припускає, що в нього залишилося до року. Також не може вона точно сказати переселиться його душа в когось або його просто замінять двійником, проте знає напевно, що світ не відразу дізнається, коли путін помре.

"Розумієте, у нього мінімум 10 двійників. Якщо він і помре, то царя-батюшку так раптово втрачати ніхто не захоче. Для народу на якийсь час підкинуть двійника. Я навіть не впевнена, що це буде до року, але те, що його приберуть — навіть не в тому плані, що він сам помре, а його заберуть – ви побачите, що так буде", — зазначила мольфарка.

Також "Телеграф" писав, що ведичний астролог Ігор Нехаєв висловився про можливий розвиток військових подій в Україні. За його словами, найбільший вплив на перебіг бойових дій має "планета війни" Марс.

Крім цього, "Телеграф" писав, що астролог назвала дату звільнення Херсона. За її словами, територію буде звільнено далеко не в перших рядах і потрібно запастися терпінням.