Україна точно буде іншою: астролог назвала чотири дати, коли може закінчитись війна

Читать на русском
Автор
15789
Є чотири можливі дати завершення війни
Є чотири можливі дати завершення війни. Фото Колаж "Телеграфу"

Астролог зауважила, що дата закінчення війни залежить від багатьох чинників.

"Коли закінчиться війна?" — це питання, яке зараз непокоїть кожного українця. Щоб трохи підняти свій моральний дух, багато людей звертаються до астрологів та тарологів, щоб дізнатися, що Україні обіцяють зірки та карти. Астролог Наталія Власенко назвала чотири можливі дати закінчення війни на території України.

Свій прогноз Наталія опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм. Астролог зазначає, що в гороскопі країни замішана велика кількість людей та інших держав, а також не слід забувати і про непередбачені обставини, тому неможливо точну дату "коли".

"Можу назвати кілька варіантів після закінчення, які мені подобаються по енергії, але я не беру відповідальності говорити про це як "100 відсотків буде так". Дати закінчення війни в Україні: грудень-січень 2022, осінь 2023 року, весна-літо 2024 року і взагалі 2024-2025 дуже схоже – написала Наталя.

Також астролог додала, що в будь-якому разі України такою, якою вона є зараз, вже не буде. Це буде вже інша країна, з іншою системою влади, приналежністю до якогось союзу і навіть територіально.

Раніше "Телеграф" писав, що астрологи прогнозують можливість звільнення великих міст України, які раніше захопили російські окупанти. За словами Анни та Олексія Суханова, це може статися вже цього місяця.

Тоді як відомий астролог Влад Росс прогнозує контрнаступну фазу у серпні. За його словами, до кінця поточного року російські загарбники почнуть йти з української території.