Названі головні щасливчики вересня: пощастить чотирьом знакам Зодіаку

Читать на русском
Автор
20815
Гороскоп на вересень обіцяє удачу деяким знакам Зодіаку
Гороскоп на вересень обіцяє удачу деяким знакам Зодіаку. Фото minsknews.by

Найбільше приємних подій на початку осені очікують на Овна, Лева, Дів і Терезів

У вересні 2022 року на деяких знаки Зодіаку очікують неприємності у фінансовій сфері. Але декого із представників зодіакального кола можна назвати головними щасливчиками місяця. Їм зірки обіцяють успіх і в справах любові, і в кар’єрній сфері.

Серед везунчиків вересня-2022 опинилися відразу чотири знаки Зодіаку — Овен, Лев, Діва та Терези. Такий гороскоп на місяць озвучив відомий астролог Влад Росс у коментарі "Главреду".

Овен

Зірки обіцяють успіх у ділових справах та корисні знайомства. Ви встигатимете все, що задумаєте. Але важливо уважно поставитися до свого здоров’я, особливо у середині вересня. До кінця місяця можете розраховувати на вигідні фінансові угоди. Крім того, можливе підвищення, повернення боргів і збільшення зарплати. Гороскоп для Овна на сьогодні читайте на нашому сайті.

Лев

У вересні ці знаки розбагатіють. Сміливо починайте нові проекти та розширюйте коло спілкування, енергії вистачить на все! Намагайтеся перебувати цього місяця в колективі і не бійтеся за потреби звертатися за порадою до друзів. Сприятливий перехід на нову роботу й старт проектів. Про те, яким буде день для Львів сьогодні, дізнайтесь у його гороскопі.

Діва

Вересень буде щасливим періодом щодо особистих відносин. Романтична сфера життя потішить приємними сюрпризами. Крім любовних успіхів є всі шанси досягти успіху і в матеріальному плані. Астролог радить не довіряти таємниці подругам, оскільки можлива зрада. Зірки обіцяють яскраві подорожі, незабутні романи та експерименти з іміджем. З гороскопом для Діви на цей день можна ознайомитись на сайті.

Терези

Місяць обіцяє активність, поїздки і розширення знань. Будь-які пересування, подорожі та навіть еміграція складатимуться дуже вдало. Сприяють планети і навчанню за кордоном. У вересні ви зможете зустріти мудрих учителів. Багато старих проблем несподівано вирішаться. Що підготували зірки на сьогодні Терезам – дізнайтесь у щоденному гороскопі.

Раніше "Телеграф" писав, які знаки зодіаку на початку осені отримають несподівані подарунки. Сюрпризи очікують на трьох представників зодіакального кола вже у вересні.