"Кравчук, Горбачов і навіть британська королева, хто наступний?": астролог передбачила смерть ще одного "старого лідера"

Читать на русском
Автор
1582
путіну пророкують швидку смерть
путіну пророкують швидку смерть. Фото Колаж "Телеграфу"

Зірковий експерт зазначає дві дати, коли може померти диктатор із рф.

Так, бажати комусь смерті — це гріх, проте у випадку з президентом рф, кривавим диктатором володимиром путіним — це заповітне бажання всіх українців, і, напевне, певної частки й росіян. Коли ж цей "політик" відійде у інший світ поцікавилася у зірок і астролог Валентина Віттрок.

Своє неоднозначне, пророцтво "з натяком" вона опублікувала на своїй сторінці у Facebook. Варто зазначити, що конкретного імені "старого лідера" астролог не називала, але ми то знаємо и розуміємо про кого йдеться.

"Сатурн — вертикаль старої влади перебуває в епіцентрі, протягом війни йдуть у небуття старі лідери: Кравчук, Горбачов і навіть британська королева, хто наступний? Останній точний квадрат Сатурна та Урана в січні... якщо не зараз, то в січні точно..." — пише Віттрок.

Як повідомлялося раніше, екстрасенс Людмила Хомутовська заперечує можливість заморожування військових подій на території України. За її прогнозом, до складу України повернеться і Донбас, і Херсон, і Кримський півострів.

Раніше "Телеграф" розповідав, що переможець "Битви екстрасенсів" Хаял Алекперов озвучив імовірну дату, коли може закінчитися війна та настане мир в Україні.