Названі головні щасливчики жовтня-2022: у тому числі чотири знаки Зодіаку

Читать на русском
Автор
1548
Жовтень буде вдалим періодом для четвірки знаків
Жовтень буде вдалим періодом для четвірки знаків. Фото slovofraza.com.ua

Овну, Терезам, Скорпіону та Рибам пощастить у жовтні найбільше

Другий місяць осені принесе деяким знакам Зодіаку кар’єрні успіхи та новий рівень доходу. Інших представників зодіакального кола взагалі можна назвати головними щасливчиками жовтня. Зірки обіцяють їм везіння буквально у всіх справах.

За словами астрологів, найвдалішим місяцем жовтень-2022 стане одразу для чотирьох знаків Зодіаку – Овна, Терезів, Скорпіона та Риб. Багато давніх проблем у їхньому житті вирішаться легко і без клопоту, особисті стосунки можуть перерости у щось більше, а в кар’єрних справах намітяться перспективи.

Овен

Жовтень – затишшя перед бурею. Тож насолоджуйтесь життям! Це чудовий час для нової близькості та встановлення пріоритетів у відносинах. Жовтнева повня сприяє щастю в особистому житті. Гороскоп для Овна на сьогодні читайте на сайті.

Терези

Другий місяць осені принесе гармонію. Ви почуватиметеся врівноваженими, вдасться знайти баланс. У жовтні ви зможете бачити прекрасне навіть у звичайнісіньких речах. Що підготували зірки Терезам сьогодні, розповість щоденний гороскоп.

Скорпіон

Сонячне затемнення у жовтні принесе несподівані, але дуже необхідні повороти у житті цих знаків. А ситуації, які були вам незрозумілі цього року, нарешті проясняться. Яким буде цей день для Скорпіона, повідомляє їхній гороскоп на сьогодні.

Риби

Впустіть у своє життя новий досвід, він принесе непогані перспективи. Зірки закликають відкрити нові знання, щоб отримати від життя більше і краще. Чого чекати сьогодні Рибам, дізнайтесь у гороскопі на нашому сайті.

Раніше "Телеграф" повідомляв, які знаки Зодіаку зіштовхнуться із випробуваннями наступного року.