Одержимі жагою до пригод: названі найбільш волелюбні знаки Зодіаку

Читать на русском
Автор
711
Четвірка знаків має авантюрну жилку
Четвірка знаків має авантюрну жилку. Фото marca.com

Овен, Близнюки, Стрілець та Риби цінують особисту свободу понад усе

Деякі знаки Зодіаку дуже боягузливі та навряд чи зважаться на спонтанні вчинки. В інших представників зодіакального кола всередині вирує вільний дух. Вони легко йдуть на авантюри і влаштовують спонтанні подорожі. Адже відсутність плану та вільний сценарій – те, що вони люблять.

За словами астрологів, найбільш волелюбні знаки Зодіаку — Овен, Близнюки, Стрілець та Риби. Вони енергійні, імпульсивні й завжди виступають за свободу дій та вибору. Авантюрної жилки в них більше, ніж в інших людях.

Овен

Їхня полум’яна і смілива енергія безперечно приносить їм місце в топі волелюбних знаків. Це незалежні лідери, які люблять прокладати нові шляхи і рухатися вперед, йдучи за своїми імпульсами. Хоча вони не завжди все обмірковують, але це є частиною гострих відчуттів для Овна. Що чекає на Овна сьогодні, розповість щоденний гороскоп.

Близнюки

Гнучка і мінлива природа цього знака зміцнює їхній статус людей, вільних духом. Близнюки люблять дізнаватися щось нове і слідувати за будь-якою "кролячою норою", рідко відчувають необхідність дотримуватися плану (навіть якщо він складений ними самими). Вони цілком щасливі вигадувати щось у ході справи і плисти за течією. Гороскоп для Близнюків на сьогодні читайте на сайті.

Стрілець

Стрілець – квінтесенція вільного духу, практично ніхто не може зрівнятися з його жагою до пригод. Цей знак не боїться ризикувати, постійно прагне розширити свій світогляд за допомогою нових вражень. Ніхто не може завадити Стрільцеві пробувати щось нове і з оптимізмом вірити у всі дивовижні можливості життя. Що підготували зірки Стрільцю, розповідає гороскоп на сьогодні.

Риби

Для цього водного знаку час — лише конструкція, а плани — лише потенційний орієнтир. Риби часто спрямовують енергію всередину себе, розчиняючись у світі своїх емоцій, що робить їх надзвичайно пливучими за течією і відкритими для будь-якого досвіду, який чекає на них попереду. Хоча вони можуть не висловлювати себе з такою запопадливістю та зовнішньою енергією, як деякі інші знаки в цьому списку, Риби, як і раніше, безтурботні та вільні духом. Про те, яким буде цей день для Риб, йдеться у гороскопі на сьогодні.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку вміють фліртувати краще за інших.