На кого чекає кохання, а на кого – великі гроші: гороскоп на рік Чорного Кролика для всіх знаків зодіаку

Читать на русском
Автор
27590
Гороскоп на 2023 рік
Гороскоп на 2023 рік. Фото pinterest.com

Гороскоп 2023 обіцяє представникам водної стихії можливість різких поворотів у житті

Зірки обіцяють деяким знакам Зодіаку великий успіх на рік Кролика-2023. Що чекати на кожен знак Зодіаку в новому році, читайте в гороскопі.

Овен

Рік Водяного Кролика буде для представників цього знаку вдалим та продуктивним, пише "Клубер". Тож можна розпочати здійснення грандіозних планів. Якщо докласти достатньо зусиль, то все задумане обіцяє здійснитися.

Не варто втрачати час, настав час втілювати в життя нові ідеї. Овни звикли йти напролом. Тому і наступного року вони не діятимуть. Зміни будуть лише на краще, якщо взяти ініціативу до своїх рук.

Телець

Рік під заступництвом Чорного Кролика пройде не дуже спокійно, проте цілком успішно і стабільно. На представників даного знака чекає безліч позитивних моментів.

Їм щаститиме у всіх сферах життя. Вроджена впертість та працьовитість допоможе досягти бажаного результату. Тельцям рекомендується провести відпустку з друзями та ріднею, щоб зафіксувати цю подію у пам’яті.

Близнюки

Наступний рік наповнить Близнюків невичерпною енергією. Вони будуть готові згорнути гори. До того ж для представників цього знаку настав час знайти власне щастя. Близнюки не бояться занурюватися у вир із головою.

Вони легко зможуть знайти іншу роботу, захоплення чи любовні стосунки. До того ж новий рік у цьому всіляко допоможе. Близнюкам варто очікувати просування кар’єрою. Їхнє життя, як завжди, буде переповнене подіями. Однак будуть і несподіванки, але не варто через них сильно засмучуватися.

Рак

Гороскоп 2023 року обіцяє представникам водної стихії можливість різких поворотів у житті. При цьому значних змін на краще не варто очікувати. Тим не менш, це залежить від збігу обставин і вміння вчасно зреагувати на зміни.

В іншому фортуна буде на боці Раків. У романтичних стосунках рекомендується виявити активність. Щоб досягти поставленої мети, доведеться наполегливо попрацювати. При цьому бажано працювати разом. У новому році народжених під цим знаком чекає багато справ.

Лев

Рік Кролика буде наповнений для Львова цікавими знайомствами та подіями. Вони зможуть заявити про себе та привернути увагу публіки. Цього року представники вогняного знаку впораються з усіма справами, попри завантаженість. Причому ще залишиться час на особисте життя. Водяний Кролик прихильно ставиться до Левів, головне залишатися зібраним.

Діва

Народженим під цим сузір’ям також обіцяно насичений рік. Цей час бажано збудувати на покладання фундаменту для власних планів. Основний акцент варто зробити на накопиченні грошей, знайомстві з новими людьми і укладанні бізнес-контрактів.

Також не варто відмовляти собі у захоплюючій подорожі. Особливих несподіванок на обрії не передбачається. Матеріальний добробут та кар’єра залишаться стабільними.

Терези

Якщо прочитати гороскоп на 2023 рік від відомих астрологів, то можна сказати, що наступний рік найбільше підходить для втілення творчих планів. При цьому представників даного знака чекатимуть на прикрі промахи.

Покровитель року обіцяє провести перевірку на міцність, змусивши по-іншому подивитися на близьких та переосмислити життя загалом. Все ж таки, 2023-й пройде для Терезів цілком спокійно.

Стрілець

Народженим під заступництвом вогненної стихії рекомендується виправити помилки і почати все з аркуша. Всі починання принесуть успіх, якщо докласти максимум старанності.

Праця та завзятість – те, що допоможе Стрільцям у наступному році. Також їм слід залишатися у центрі подій. Гороскоп на 2023 за знаками зодіаку від Тамари Глоба каже, що Стрільці зможуть втілити в реальність потаємні мрії.

Скорпіон

Наступний рік стане для Скорпіонів справжнім подарунком. Кролик обіцяє їм спокій та полегшення. Водночас попереду чекають захоплюючі події. Життя змінюватиметься, але не треба боятися того, що відбувається.

Покровитель року приготував Скорпіонам щасливий кінець. А ще їм супроводжуватиме удача. Гороскоп на 2023 за знаками зодіаку від Павла Глоба обіцяє представникам водної стихії велику грошову суму.

Козеріг

Наступний рік не дасть Козерогам нудьгувати. Сім’я та робота вимагатимуть до себе постійної уваги. Багато часу піде на вирішення чужих проблем, тож доведеться зосередитись на порятунку близьких від негараздів. При цьому важливо обстоювати власну думку. Проте можна запланувати поїздку або зайнятися ремонтом.

Водолій

Рік обіцяє бути сприятливим у всіх сферах. Цьому сприятиме природна напористість Водоліїв. Сил та енергії у представників цього знака буде достатньо. Дуже важливо зберегти добрі взаємини з близькими та заводити нових друзів. Однак доведеться зіткнутися із нестачею фінансів.

Риби

Наступний рік стане для Риб спокійним та розміреним. Кардинальних змін чекати не доводиться. Загалом усе складатиметься так, як хотілося б. Варто поглянути на світ ширше і відкрити щось новому.

На рік Кролика буде чимало турбот, але загалом він пройде плідно. Саме тоді можна сміливо будувати довгострокові плани. Крім того, Риб чекає підйом кар’єрними сходами.

Раніше "Телеграф" писав, які знаки Зодіаку мають приголомшливий дар переконання.