Слов’янський гороскоп на 2023 рік за датою народження: кому пощастить найбільше у Новому році

Читать на русском
Автор
80491
Слов’янський гороскоп на 2023 рік
Слов’янський гороскоп на 2023 рік. Фото pinterest.com

Слов’янський гороскоп на 2023 рік рекомендує жити справжніми подіями та враженнями.

Крім "звичайного" і всім звичного гороскопу на 12 знаків Зодіаку існує ще й слов’янський гороскоп. Якщо в китайській традиції 2023 рік – це рік Чорного Кролика, то за слов’янським гороскопом настане рік Вогнегривого Коня. І пройде він під знаком творчості, натхнення та сім’ї.

Астрологи виділили три знаки Зодіаку, згідно з слов’янським гороскопом, яких у 2023 році чекають успіх, удача та щастя. Варто зазначити, що найчастіше рік під заступництвом Коня минає без глобальних змін, проте завжди є "виняток з правила".

Чортог Вовк: 28 лютого — 25 березня

Вовкам навряд чи знадобляться їхні "гострі кігтики" у 2023 році. Якщо ви довіритеся своїй інтуїції так, щоб вона стала вашою помічницею в будь-яких справах, тоді вам вдасться уникнути неприємностей, уберегти себе від проблем та негативних особистостей. Обов’язково залиште минуле у минулому, не беріть у новий рік із собою жодного вантажу. Запам’ятовуйте всю інформацію, яка до вас приходитиме — все знадобиться.

Чортог Лиса: 25 березня — 17 квітня

Справи підуть у гору, робота "працюватиметься", а особисте життя налагоджуватиметься. І все це відбуватиметься неспішно і без проблем, як за помахом чарівної палички. У 2023 році у Лисів зовсім не буде проблем, а лише успіх та визнання. Не дивуйтеся, якщо на вас дорівнюватимуть ті, у кого менше досвіду.

Чортог Лось: 9 травня — 1 червня

Представники цього палацу зможуть приємно провести весь рік, забувши про проблеми. Що ж, все справедливо, хто добре попрацював у 2022 році, той і заслуговує на відпочинок у 2023-му. Не бійтеся ризикувати, експериментувати та діяти не за планом. Такі "вибухові" ідеї допоможуть створити вам щось таке, що раніше навіть уявити не могли.

Раніше астрологи попередили два знаки Зодіаку про небезпеку у грудні 2022 року.