Названо топ-5 чоловічих знаків Зодіаку, які не можуть жити без зрад

Читать на русском
Автор
2893
Астролог назвала головних зрадників Зодіаку
Астролог назвала головних зрадників Зодіаку. Фото timesofindia.com

Гороскоп може вказати на схильність вашого партнера до невірності

Деякі знаки Зодіаку дуже дорожать своєю сім’єю і вважаються найвірнішими. Інші представники зодіакального кола не відрізняються відданістю, можуть піти на зраду і навіть завести коханку на постійній основі.

Астролог Аріна Артурівна у своєму Телеграм-каналі називає п’ять чоловічих знаків Зодіаку, які не можуть жити без імен. Так уже прописано в їхньому гороскопі й обумовлено рядом рис характеру.

5 місце — Близнюки

Вроджена вітряність та любовні подвиги – це про цей знак. Схильність до зрад у нього в крові. Вона обумовлена жагою змін, хронічною мінливістю та нерозбірливістю у зв’язках. Чим більше нових знайомств – тим краще: девіз Близнюків. Гороскоп для Близнюків на сьогодні читайте на сайті.

4 місце — Риби

Витончені та потайливі вони потай жадають гострих відчуттів і ретельно приховують свої зв’язки на стороні. З першого погляду не здогадаєшся, але коханок у них може бути більше, ніж у Близнюків, які відкрито виставляють свої подвиги напоказ. Рибам не потрібний розголос. Вони вершать свої амурні справи в глибокій таємниці на дні. Що чекає на Риб сьогодні, йдеться в щоденному гороскопі.

3 місце — Водолій

Ті ще Казанові та герої-коханці. Не можуть всидіти на одному місці та вжитися з однією половинкою. Їм подавай якнайбільше коханок, бажано цілий гарем. Постійна зміна партнерів надихає Водоліїв на творче піднесення та нові висоти у кар’єрі й бізнесі. Це їх стимулює, а ось постійність — нехтує. Волелюбному знаку стає нудно і він прагне нових відчуттів. Яким буде цей день для Водолія, дізнайтесь у гороскопі на сьогодні.

2 місце — Терези

Ці витончені поціновувачі всього прекрасного не можуть спокійно пройти повз прекрасну жіночу стать. А все заради спраги нових вражень та задоволення естетичних спокус. Чим більше у Терезів нових гарних подруг, тим краще вони почуваються на роботі й удома, у повсякденному житті. Які події обіцяють зірки Терезам, розповість гороскоп на сьогодні.

1 місце — Козеріг

Тихі і нібито серйозні Козероги люблять прикидатися поважними та чинними чоловіками й зразковими сім’янинами. Насправді вони далекі від почуття вірності і зраджують своїм дружинам відчайдушно, тільки ретельно це приховують і роблять безневинний вигляд. До чого готуватися Козерогу сьогодні, йдеться у гороскопі на день.

Раніше "Телеграф" розповідав, яким знакам Зодіаку 2023 року варто готуватися до переломних періодів у житті.