Їхня підозрілість межує з параною: названі найнедовірливіші знаки Зодіаку

Читать на русском
Автор
1465
Серед найбільш підозрілих трійка знаків
Серед найбільш підозрілих трійка знаків. Фото pexels.com

Діви, Скорпіони та Тельці дуже рідко стають здобиччю шахраїв завдяки своїй недовірливості

Деякі знаки Зодіаку вірять кожному на слово і купляться на будь-що. Інші ж представники зодіакального кола такої довірливості не мають. Навпаки ці люди підозрюватимуть, шукатимуть підґрунтя у будь-якій пропозиції та скрупульозно оцінюватимуть кожен нюанс.

За словами астрологів, найбільш недовірливими знаками Зодіаку можна назвати Діву, Скорпіона та Тельця. Ця трійка навряд чи потрапить у лапи аферистів, адже аналізуватиме кожне їхнє слово. Іноді підозри цих людей межують із нав’язливою ідеєю.

Діва

Ви не можете прийти до Діви, не розібравшись у фактах, бо ця ікона перфекціонізму буде цілу вічність аналізувати ситуацію, перш ніж повністю взяти на себе зобов’язання, пише purewow. На шахраїв чекають великі неприємності, якщо вони подумають, що Діва купиться на їхні хитрощі. Цей дуже терплячий, ультрапрактичний земний знак перевірятиме факти, вивчатиме передісторію, запитуватиме балансові звіти, перш ніж приймати рішення. Якщо сумнівів і нестиковок багато – Діва за дверима. Гороскоп для Діви на сьогодні читайте на сайті.

Скорпіон

Недовірливі Скорпіони зі схильністю до підозр, що межують з параною, завжди нишпорять, щоб викрити порушників спокою. Вони відомі слідчі та мастаки допитів, тож будьте обережні, брехуни. Мають інтуїцію і здатні винюхувати шахраїв ще до того, як ті розкриють себе. Гороскоп для Скорпіона на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Телець

Люблять послідовність і ясність, тому будь-яке ходіння навколо — автоматична відмова. Хоча Телець і не такий прискіпливий, як його колега за стихією Діва, він часто обирає повільний і стійкий підхід, повністю оцінюючи ситуацію та зважуючи всі за і проти, перш ніж ухвалити рішення. Будь-який надмірно завзятий продавець, який намагається зловити Тельця в пастку імпульсивної покупки, зазнає невдачі. Гороскоп для Тельця на сьогодні знайдете на сайті.

Раніше "Телеграф" розповідав, які жахливі звички є у кожного із знаків Зодіаку. Одні — жахливі ревнивці, інші — марнотрати.