Господарі всесвіту: названо знаки Зодіаку, яким завжди щастить

Читать на русском
Автор
16844
Везунчиками вважається трійка знаків
Везунчиками вважається трійка знаків. Фото pexels.com

Близнюки, Лев і Стрілець вражають своєю удачливістю у житті

Деяким знакам Зодіаку від народження везе з грошима, а комусь у гороскопі успіх прописаний у всіх сферах життя. Найуспішніших представників зодіакального кола можна назвати справжніми господарями життя. Їхня смуга везіння починається з народження і триває все життя.

За словами астрологів, найудачливіші знаки Зодіаку — це Близнюки, Лев та Стрілець. Зірки постійно перебувають на їхньому боці, а фортуна не залишає цю трійку ні на мить. Більше того, ці сузір’я чудово знають про те, що є обраними везунчиками.

Близнюки

Близнюками управляє Меркурій, планета самовираження та спілкування, пише bustle. Корінь їх удачі — підвішений язик. Вони знають, як зачарувати серця оточення, відчиняючи двері та швидко просуваючись до вершини. Коротше кажучи, Близнюки мають талант, який допомагає їм створювати власну удачу. Гороскоп для Близнюків на сьогодні читайте на сайті.

Лев

Вогненний Лев — один із найудачливіших знаків Зодіаку цілий рік через той простий факт, що вони так вважають. Леви народжуються, думаючи, що вони "господарі всесвіту", і проживають своє життя, чекаючи на успіх. Їхня впевненість в успіху змушує їх використовувати будь-яку можливість. Ризикувати, але ніколи не сумніватися в удачі — ось левовий ключ до успіху. Гороскоп для Лева на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Стрілець

Планета Юпітера править Стрільцем. В астрології Юпітер є знаком успіху та розширення, що робить Стрільця найудачливішим знаком із усіх. Будучи одночасно вогняним і мінливим знаком, у них є драйв, але також і здатність плисти за течією, що робить їх відкритими для будь-якої можливості. Авантюристи та любителі ризику використовують свій вогонь, щоб посилити свою вдачливість і принести везіння у всі аспекти життя. Гороскоп для Стрільця на сьогодні знайдете на сайті.

Раніше "Телеграф" розповідав, що віщує нам китайський гороскоп на 2023 рік. Названі знаки, які будуть найщасливішими за всіх.