Найневезучіші в коханні: названо 4 знаки Зодіаку

Читать на русском
Автор
1788
Знаки Зодіаку, яким не щастить у коханні
Знаки Зодіаку, яким не щастить у коханні. Фото freepik.com

Ці особистості псують усе самі

Коли всесвіт дарує нам другу половинку, ми часто це не цінуємо. Псуємо стосунки ревнощами, ховаємося за маскою байдужості, таким чином, власноруч знищуючи своє щастя. Для залучення кохання можна скористатися талісманами, але також можна просто прислухатися до порад астрологів.

Найбільш невдачливими в коханні вважаються люди, народжені під сузір’ями Раку, Діви, Козерога та Риб, пише "Клубер". Любовний гороскоп вкаже на помилки кожного знака Зодіаку та допоможе зробити правильні висновки.

Рак

У гонитві за щастям Раки отримують найчастіше лише депресії, розчарування та невдачі. Через невміння керувати своїми емоціями, звички ділити світ лише на чорне та біле, представники цього знаку ускладнюють стосунки, що призводить до смутку та сумнівів щодо партнера. Астрологи радять Ракам не поспішати у коханні, звикнути до людини та почати їй довіряти. Відмінним партнером буде той, хто буде здатний на такі ж глибокі емоції та почуття, як і сам Рак. Гороскоп для Раку на сьогодні читайте на сайті.

Діва

Один із найнеемоційніших знаків Зодіаку. Навіть якщо стосунки будуть гармонійними та перспективними, два аспекти Дів будуть гальмувати розвиток. По-перше, за природою вони однолюби, і після розриву їм складно відновитися психологічно. По-друге, Діви звикли розкидатися удачею, проявляти відстороненість і байдужість. Це відштовхує партнера, навіть попри зовнішню привабливість та обдарованість людей цього знака. Чого чекати сьогодні Діві, дізнайтеся у щоденному гороскопі.

Козеріг

Серйозні та відповідальні Козероги нерідко залишаються з розбитим серцем. Через маску незалежності та самостійності є враження, що їм більше ніхто не потрібен. Щоб їхні стосунки з коханою людиною не псувалися, Козерогам слід навчитися бути зацікавленими у своїх партнерах, інакше вони й надалі відштовхуватимуть близьких. Яким буде цей день для Козерога, розповість на сьогодні гороскоп.

Риби

Емоційні Риби ідеалізують партнера, що погано. Вони не помічають його недоліків і завжди готові на великі жертви в ім’я кохання, забуваючи про свої бажання та потреби. Астрологи радять Рибам завжди пам’ятати про свої прекрасні риси характеру, таланти. Природна чарівність здатна притягнути до себе любовну удачу, яка дозволить гармонійно будувати рівноправні стосунки. Гороскоп для Риб на сьогодні читайте на сайті.

Раніше астрологи розповіли, які три знаки Зодіаку зустрінуть своє кохання в лютому 2023 року. Цей місяць подарує їм незабутні емоції та романтичні пригоди.