Про такого друга мріє кожен: знаки Зодіаку, які будуть поруч, незважаючи ні на що

Читать на русском
Автор
799
Серед найкращих друзів п’ятірка знаків
Серед найкращих друзів п’ятірка знаків. Фото NBC/Courtesy Everett Collection

Ніколи не залишать у скрутну хвилину Козеріг, Лев, Овен, Телець і Скорпіон

З деяких знаків Зодіаку виходять чудові друзі. Особливо якщо один з пари має такі важливі для друга риси, як надійність і відданість. А ось п’ять зодіакальних представників будуть поруч із вами, незважаючи ні на що.

За словами астрологів, напрочуд вірні друзі за знаком Зодіаку – Козеріг, Лев, Овен, Телець та Скорпіон. Ці люди ніколи не кинуть свою людину у скрутний момент. З такими сузір’ями є всі шанси дружити з дитинства і аж до старості.

Козеріг

Якщо вам вдасться пізнати справжню сутність Козерога і стати дорогою для нього людиною, ви отримаєте вірного компаньйона на все життя, пише glam. Якщо ви вирішили подружитися з Козерогом, будьте готові до сарказму та впертості. Але вам ніколи не доведеться ставити питання, чи чесний він з вами. Цей знак завжди буде діяти у ваших інтересах і з’являтися щоразу, коли потрібно. Гороскоп для Козерога на сьогодні читайте на сайті.

Лев

Дивно, але обожнювання Лева може поширюватися не тільки на себе, а й на інших, кого вони вважають гідними. Ці егоцентричні персонажі мають схильність заводити друзів заради підвищення свого статусу, але ті, хто подолає цей рубіж, вважатимуться товаришами на довгий час. Гороскоп для Лева на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Овен

Ще один дивовижний претендент на звання відданого друга. Їхнє натхнення завжди буде заразливим, а поради — гучними та чесними. Вірність Овна непорушна. Ця людина зможе підбадьорити вас, навіть якщо поняття не має, чим ви насправді займаєтесь. Гороскоп для Овна на сьогодні шукайте на сайті.

Скорпіон

Скорпіони, як правило, дуже закриті, потайливі, незалежні одинаки. Однак, якщо вам вдасться привернути їхню увагу своєю кмітливістю чи інтелектом, ви, можливо, зможете зловити рідкісне запрошення до їхнього внутрішнього світу. Як тільки Скорпіон приведе вас у своє лігво, він захищатиме вас і ваші секрети так само, як і свої власні. Вам ніколи не доведеться турбуватися про те, що Скорпіон зруйнує вашу довіру. Однак будьте обережні, щоб ніколи не зраджувати їх. Гороскоп для Скорпіона на сьогодні знайдете на сайті.

Телець

Приклад вірного друга, про якого мріє кожен. Телець завжди готовий допомогти, коли він потрібний, навіть якщо заради цього йому доведеться скасувати власні плани. Дружні стосунки з ними означають теплу прихильність, справжній зв’язок. Гороскоп для Тельця на сьогодні дивіться на сайті.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку можуть бути ясновидцями. Ці люди наділені особливою інтуїцією.