Це вже дрова, а не ядерна зброя: Влад Росс розповів, що путін приховує від усього світу

Читать на русском
Автор
1533
Кривавий диктатор володимир путін
Кривавий диктатор володимир путін. Фото Телеграф

Астролог назвав місяць, коли небезпека завдавання ядерного удару буде найбільшою

Український астролог Влад Росс розповів, чому країна-агресорка росія призупинила участь у ядерному договорі зі США (Договор про стратегічні наступальні озброєння).

В інтерв’ю "Главреду" астроексперт заявив, що таке рішення кривавого диктатора путіна ніяк не пов’язане з його підготовкою до ядерного удару. Просто таким чином президент рф хотів приховати, в якому сумному стані знаходяться ядерні боєголовки.

"Техобслуговування всього цього не проводилося вже багато років. 23 роки, поки путін при владі – точно. За цей час російська ядерна зброя перетворилася на дрова. Тепер це фейк та пшик. Тому путін не захотів, щоб американці приїжджали з інспекцією та оглядали його боєголовки, адже дев’ять із десяти ядерних боєголовок непридатні для використання", – заявив Влад Росс.

Однак, за словами астролога, частина боєголовок все ще може становити небезпеку для людства. "Якщо щур, загнаний у кут, таки застосує тактичну ядерну зброю, то це може статися в травні", — зазначив Влад Росс.

Раніше український екстрасенс і таролог Марія Тиха розповіла про болісну смерть путіна. Астроексперт прогнозує, що російського диктатора не стане вже 2023 року.