Овнам – нове життя, Ракам – підвищення по службі: що готує кожному знаку Зодіаку весняне рівнодення

Читать на русском
Автор
42526
Починаючи з 21 березня, світловий день буде довшим за ніч
Починаючи з 21 березня, світловий день буде довшим за ніч. Фото freepik.com

У цей час процвітатимуть найбільше вогняні знаки — Овни, Леви та Стрільці

Новий сезон приніс представникам зодіакального кола не лише кохання та професійний успіх. По хорошому "підливає масла у вогонь" і весняне рівнодення, яке у 2023 році настає 20 березня.

У цей період багато знаків Зодіаку відчують себе зарядженими і готовими до дій, пише видання Сosmopolitan. Астрологи радять у цей період скласти план та активно братися за будь-яку роботу, особливо ту, яка приносить одне задоволення.

Це найкраща пора року для започаткування нового проєкту для людей, народжених під вогненними сузір’ями — Овна, Лева та Стрільця. Як весняне рівнодення вплине на кожного знака Зодіаку і що астрологи рекомендують їм у цей період, читайте у нашому матеріалі.

Овен

Це ідеальна пора року, щоб почати нове життя. Що ви хочете? Кого ви хочете бачити поряд із собою? Куди ви хочете відправитись? З’ясуйте це, складіть план та дійте!

Телець

Перш ніж ви зможете почати щось нове, ви повинні розібратися з усім іншим у своєму житті. Цей місяць присвячений тому, щоб робити висновки, знаходити рішення та рухатися далі від свого минулого. Колишні можуть повернутись, але не переживайте. Це можливість закінчити старі зв’язки.

Близнюки

Ви почуваєтеся популярнішим, ніж будь-коли! Ваші знайомі стануть вашими найкращими друзями. Насолоджуйтесь життям, будьте в центрі уваги у новому сезоні.

Рак

Робота зараз ваш пріоритет. Є великі проєкти, які потрібно завершити найближчим часом, і важливо, щоб ви зробили все можливе для цього. Ваша робота зараз дуже вплине на майбутнє вашої кар’єри, тому відповідальне ставлення може легко призвести до просування по службі до кінця місяця. Додамо, що незабаром у Раків розпочнеться "біла смуга".

Лев

Прочитайте нову книгу, спробуйте нове хобі, вирушайте у подорож! Основна ідея цього місяця – розширити свій кругозір, наскільки це можливо. Ви повинні пізнати світ навколо себе. Ви перетворитеся на більш різнобічну людину.

Діва

Це рівнодення допоможе вам вибрати тих людей, хто вам найбільше подобається, і зосередитися на покращенні цих стосунків. Тільки не поспішайте та поважайте межі близької людини.

Терези

Час, проведений із близькими людьми, — це час, проведений з користю. Ви виявите, що можете багато зробити, працюючи з іншими. Крім того, якщо ви зустрічаєтеся з кимось і хочете покращити свої стосунки, зараз для цього саме час.

Скорпіон

Наведіть лад у своєму житті. Проведіть весняне прибирання, відмовтеся від шкідливих звичок та почніть приймати більш здорові життєві рішення. Внесення цих змін зараз гарантує, що ваше життя покращиться на всі 100%. Додамо, що скоро у Скорпіонів буде нова романтична пригода.

Стрілець

Це одна з найбільш захоплюючих пір року для вашого знака! Ви отримаєте масу насолод у цей період. Особливо ви досягнете великих успіхів у коханні.

Козеріг

Це чудовий час, щоб відремонтувати кімнату чи оновити всю атмосферу вашого житлового простору. Ви також багато уваги приділите родині та своїм батькам. Використовуйте це як можливість повернутися до свого коріння і вшанувати своє минуле.

Водолій

Якщо у вас є ідея, нехай вона буде почута! Цей сезон присвячений тому, щоби знайти свій голос. У вас безліч чудових ідей — чому б не розповісти про них всьому людству? До речі, Водолії — найбільш сварливі зі знаків Зодіаку.

Риби

Чим більше роботи ви зробите зараз, тим кращу винагороду ви отримаєте. Ви гарантовано отримаєте великий дохід, але намагайтеся зберегти його, а не витрачати на всі "хотілки" відразу.

Раніше астрологи розповіли, представників яких двох знаків Зодіаку очікує успіх на роботі — комусь запропонують нову посаду, а комусь підвищать заробітну плату.