Споріднені душі: які знаки Зодіаку ідеально підходять один одному

Читать на русском
Автор
15496
Сумісність за знаками Зодіаку
Сумісність за знаками Зодіаку. Фото pexels.com

Перевірте, можливо ви вже у стосунках зі своєю ідеальною половинкою

У коханні знайти ідеальну людину, яка відповідає нашим очікуванням, не завжди просто. Залежно від темпераменту та характеру деякі люди можуть ужитися чи, навпаки, бути несумісними. Щоб знайти цю людину, яка так добре нас доповнює, багато хто довіряє зіркам.

Як зазначають астрологи, знак Зодіаку є ефективним індикатором вибору спорідненої душі. Усе оскільки окремі ознаки можуть або збігатися, або, навпаки, виявитися несумісними, з різної природи їх характеру. Які знаки ідеально підходять кожному знаку зодіаку:

Сумісність знаків Зодіаку у коханні

Овен — динамічний і заповзятливий знак. Цей знак Вогню цінує нові враження та ненавидить пасивність та одноманітність. Незалежний і працьовитий Овен цінує людей, які поділяють із ними їх динамізм та смак до життя. Представник цього знака буде легко спокушений безстрашною людиною, яка має смак до ризику та пригод, таких як Водолій, Стрілець або Лев.

Телець – приземлений знак. Представник цього знака прагне збудувати міцні відносини. Цей земний знак шукає людину, яка поділяє її бачення пари, і яка так само лояльна, вірна і чесна, як і вона сама. Проте він складає гарну пару з Козерогом чи Дівою.

Близнюки — представники цього знака товариські і цікаві за вдачею. Їм подобаються розумні, веселі люди, з якими їм не буде нудно. Більш того, чого Близнюки найбільше бояться у стосунках, то це одноманітності. Ідеальною парою для цього знака Повітря є Лев, відомий своїм почуттям гумору та проникливим розумом.

Сумісність знаків Зодіаку у коханні

Рак — чутливий знак, наділений великим співчуттям та інтуїтивним духом. Вірний характер, він віддає себе тілом і душею людині, яку любить. Він чудово ладнає зі Скорпіоном, який, окрім того, що є водним знаком, дуже відданий і пристрасно любить.

Лев — це природжений лідер — життєрадісний чоловік, який любить жити на повну котушку. Його гумор і заразлива радість життя спокушають Овна, з яким він утворює прекрасну пару. Рішучість Овна у поєднанні з витривалістю Лева дозволяють їм впоратися з будь-яким викликом.

Прагматична і чуттєва Діва добре ладнає з Тельцем. Обидва також шукають стабільності та безпеки у парі. Вони не люблять змін і тому прив’язані до своєї рутини. У них не буде проблем із спільним життям. Діва також ладнає з Козерогом, який також поділяє їхню пристрасть до роботи і перфекціонізм.

Терези ніжні і поступливі за своєю природою. Вони могли б скласти гарну пару з Овном. Часто говорять, що протилежності притягуються. Дійсно, ці два знаки зодіаку, безперечно, протиставлені, але доповнюють один одного. Терези можуть навчити Овна тому, як важливо відкласти убік своє его.

Відомі своїми амбіціями та рішучістю, Скорпіон добре поєднуватиметься з Тельцем. Останній чесний і відданий тому відповідає тому, що шукає Скорпіон. Цей Водний знак також ладнає з Раком і Козерогом, з якими почувається впевнено.

Сумісність знаків Зодіаку у коханні

Стрілець — цей знак Вогню любить пригоди та нові враження. Він порозуміється з Близнюками, які, як і він, бояться нудьги і одноманітності. Обидва цікаві, товариські і люблять радіти життю. Стрілець також може порозумітися з Овном, який поділяє з ними свій оптимізм та позитивну енергію.

Спокійний, прямолінійний і вірний Козеріг добре ладнає зі Скорпіоном, який поділяє з ними своє бачення пари. Обидва не люблять непостійних людей і прагнуть побудувати міцні стосунки. Козеріг також ладнає з Тельцем, який також є вірним і відданим знаком.

Волелюбний і прив’язаний до своєї незалежності, Водолій ладнає зі Стрільцем, який також любить свободу. Обидва могли вести гармонійне життя, не посягаючи на волю іншого.

Чутливі та романтичні Риби мріють про життя в ідилії, гідній казці. Вони чудово уживуться з Раком, який також є вічним романтиком і тому зможе задовольнити емоційні потреби Риб.

Раніше "Телеграф" розповідав, для кого початок квітня буде складним. Деякі знаки Зодіаку зіштовхнуться із невдачами на роботі та фінансовими проблемами.