Названо найменш романтичні знаки Зодіаку: серенади про кохання не для них

Читать на русском
Автор
1059
Близнюки, Діви, Козероги – ці знаки Зодіаку не люблять романтику
Близнюки, Діви, Козероги – ці знаки Зодіаку не люблять романтику. Фото freepik.com

Три представники гороскопа вважають романтику зайвою тратою часу

Астрологи, які раніше розповіли про егоїстичні знаки Зодіаку, назвали три представники зодіакального кола, яким чужа романтика.

Не люблять романтику у стосунках люди, народжені під сузір’ями Близнюків, Діви та Козерога. Вони не звикли проявляти свої почуття романтичними жестами уваги, даруючи квіти та виконуючи серенади під вікнами, пише meta.

Близнюки

Близнюки замість романтики намагаються здивувати свою кохану людину дотепністю та неординарністю. Такі банальності, як квіти та прогулянки під місяцем, не для яскравих та непередбачуваних представників знаку. Гороскоп для Близнюків на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Діва

Діви вважають романтику марною тратою часу та грошей. Вони воліють подарувати своєму партнеру щось потрібне та практичне, адже самі є прагматичними та дбайливими. Гороскоп для Діви на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Козеріг

Романтичні "дурості" не для Козерогів. У них завжди все має бути раціонально. Козероги впевнені, що про кохання до людини треба судити з вчинків, а не по солодким словам. Гороскоп для Козерога на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Раніше "Телеграф" писав, які знаки Зодіаку є головними зрадниками. Три знаки Зодіаку можуть підвести вас у найнесподіваніший момент.