"Немає в живих": екстрасенс розповів про смерть путіна

Читать на русском
Автор
18355
путін вже давно на тому світі
путін вже давно на тому світі

Як заявив Шептицький, невідворотний процес уже запущено

Відомий український екстрасенс Роман Шептицький відповів на питання, що цікавить усіх українців, — коли помре президент країни-агресорки володимир путін.

В інтерв’ю unian фахівець у галузі екстрасенсорики заявив, що кривавого диктатора вже давно немає в живих. Більше того, у рф існує сатаністська коаліція, яка просто прикривається образом путіна.

"Може бути повалена (коаліція — ред.) вже найближчим часом. Розпад росії відбувається вже зараз. Важко сказати, скільки часу це займе, тому що це може бути як два місяці, так і кілька років. Але цей невідворотний процес уже запущено" — сказав Шептицький.

Раніше український астролог Дмитро Уранус розповів, коли війна в Україні прийде до своєї розв’язки. За словами астроексперта, важкий час у ЗСУ триває, будуть втрати з обох боків, однак у цей час Україна отримає величезну військову допомогу, яка змінить усе.

Також таролог Хомутовська відповіла, чи піде путін на новий наступ. Вона заявила, що кривавий диктатор ще не розчарувався у війні, проте невдовзі у Москві виникнуть проблеми, оскільки російські політики боротимуться за владу між собою.