Перше сонячне затемнення 2023 року: астролог назвала дві головні заборони цього дня

Читать на русском
Автор
6134
Починається коридор затемнень
Починається коридор затемнень. Фото Freepik

Слідом за сонячним затемненням прийде ретроградний Меркурій, що теж радять враховувати астрологи

У четвер, 20 квітня 2023 року, о 7:16 за київським часом відбудеться сонячне затемнення. Позаяк воно пройде повну та кільцеподібну фазу, його називають гібридним. В астрології день затемнення вважається особливо потужним.

Астролог Маріанна Малина розповідає у Facebook, що віщує перше сонячне затемнення 2023 року. За її словами, деякі плани варто зсунити з цієї особливої дати.

Прогноз астролога на сонячне затемнення 20 квітня 2023

Так, йдеться про сонячне затемнення 129 сароса, воно повторює затемнення у грудні 2004 року. Це означає, пояснює астролог, що якісь тенденції з минулого знову можуть стати актуальними. Саме вищезгаданий рік припав на Помаранчеву революцію.

"Це період натхнення та прориву вперед у сфері свободи й незалежності. Це час, коли ми успішно чинили опір росії і не погодилися зі ставлеником москви, — нагадала астролог. — Ось саме з цим духом звільнення від імперського ярма будуть пов’язані події і цього затемнення. Навіть всього коридору затемнень, що закінчиться 5 травня затемненням Місяця".

У прогнозі зазначається, що квітневе затемнення відбувається на місячному вузлі, що сходить, тому воно пов’язане з майбутнім. Все, що відбувається, пояснює астролог, в період затемнення матиме великий вплив на майбутнє.

20 квітня відбудеться перше сонячне затемнення 2023 року, яке відкриє коридор затемнень. Найнесприятливіші дні затемнення в цей період — перші та останні дні. У зв’язку з цим астролог озвучує низку рекомендацій.

Що не можна робити в період сонячного затемнення 20 квітня 2023

  • По-перше, не рекомендується розпочинати серйозні справи та приймати важливі рішення.
  • По-друге, астролог вказує на ще одну істотну особливість: у період коридору затемнень, а саме з 21 квітня Меркурій переходить у ретроградний рух (у цій фазі планета пробуде до 15 травня). У зв’язку з цим астролог не радить купувати нову техніку та засоби зв’язку, зокрема мобільні телефони.

А ось повертати щось втрачене під час ретроМеркурія – чудове рішення. Астролог додає, що не виключено кроки у напрямку повернення Україні окупованих росіянами територій.

Раніше "Телеграф" розповідав, як сонячне затемнення переверне життя деяких знаків Зодіаку. На щастя, зірки обіцяють скоріше позитивні події.