Хто вб’є путіна: відомий астролог приголомшив своїм прогнозом

Читать на русском
Автор
25967
Кривавого диктатора путіна вже давно поховали
Кривавого диктатора путіна вже давно поховали. Фото Соцсети

Президент країни-агресорки може загинути від рук свого близького соратника

Відомий український астролог Влад Росс розповів, хто може зрадити і вбити президента росії володимира путіна. Фахівець назвав прізвище.

В інтерв’ю tsn.ua Влад Росс заявив, що кривавий російський диктатор може загинути від рук свого близького соратника Сергія Чемезова, яхту якого заарештували в Іспанії минулого року. За словами астролога, ватажок ПВК "Вагнер" євген пригожин хоче захопити владу у кремлі військовим шляхом, але якщо йому не вдасться, то ліквідувати путіна може його близьке оточення.

"пригожин має шанси 50/50. Але проти нього борються інші соратники путіна. Є Мішустін, є мер Москви Собянін, а їм також допомагатимуть такі впливові люди, як Патрушев, і звичайно ж давній друг і соратник Путіна по Німеччині – Сергій Чемезов. Чемезов – саме та людина, яка може вбити путіна", – сказав Влад Росс.

Раніше український екстрасенс та шаманка Сейраш розповіла, чи продовжиться війна в Україні у 2024 році. Вона вважає, що є три варіанти розвитку подій.

Також відомий український екстрасенс та таролог Макс Гордєєв розповів, які події відбуватимуться на фронті найближчим часом. За словами фахівця, Україна стоїть у правильній позиції, має гарну енергію та силу.