Не зможуть ужитися і спрацюватись: які знаки Зодіаку найбільш несумісні

Читать на русском
Автор
21535
Деяким знакам складно порозумітися
Деяким знакам складно порозумітися. Фото Freepik

Не всі знаки Зодіаку підходять один одному, на думку астрологів

Деякі знаки Зодіаку кардинально різні, але часто приваблюють одне одного і можуть створювати гармонійні стосунки. Інші ж представники зодіакального кола за жодних умов не зможуть ужитися чи працювати в одній команді.

Гороскоп сумісності свідчить про кілька несумісних знаків Зодіаку, за словами астрологів. Про це повідомляє YourTango.

Які знаки Зодіаку не підходять один одному

Овен: Рак, Козеріг, Терези

Романтичні стосунки з Раком чи Козерогом навряд чи можливі. Їхня енергія просто погано поєднується з вашим полум’яним темпераментом, і зрештою вони розчарують вас. Терези з астрологічної точки зору — ваша повна протилежність.

Телець: Лев, Водолій, Скорпіон

Роман із Левом та Водолієм принесе лише душевний біль. Якщо вас охопить пристрасть зі Скорпіоном, знайте, що це не означатиме сумісність.

Близнюки: Діва, Риби, Стрілець

Ви не сумісні ні з Дівою, ні з Рибами. Зі Стрільцем можливість комфортного співробітництва також мінімальна.

Рак: Овен, Терези, Козеріг

Не варто закохуватися в тих, хто народився під знаком Овна чи Терезів. Захоплення Козерогом призведе до не меншого розчарування та бажання втекти.

Лев: Телець, Скорпіон, Водолій

Якщо вам подобаються конфлікти та скандали, то тоді взаємодія з Тельцем та Скорпіоном вас влаштує. Ви також можете бути надто сильною особистістю для Водолія, що в кінцевому підсумку може зіпсувати стосунки.

Діва: Близнюки, Стрілець, Риби

За іронією долі, вашими найкращими друзями можуть бути ті, з ким ви найменше сумісні, і це Близнюки та Стрілець. Вони можуть приваблювати вас, але в таємниці ви піддаєте їх поведінку засудженню. Більше того, вони, швидше за все, засуджують Діву у відповідь. Жах, а не дружбу і романтику принесе і спілкування з Рибами.

Терези: Рак, Козеріг, Овен

Вашу відкриту та комунікабельну особистість відштовхне жорсткість та структурованість як Рака, так і Козерога. Про баланс, що важливо для вас, не йдеться у вогняного знака Овна.

Скорпіон: Лев, Водолій, Телець

Ви відомі жорсткістю, саме тому не можете терпіти Лева та Водолія. Вони діють вам на нерви. Ви можете спробувати порозумітися з Тельцем, захоплюватиметеся його силою, але, зрештою, Телець просто несумісний з вами, як не намагайся.

Стрілець: Діва, Риби, Близнюки

Прискіплива Діва або Риби, що витають у хмарах – випробування вашого терпіння. Що стосується Близнюків, то їхня нерішучість вам точно не сподобається.

Козеріг: Овен, Терези, Рак

Овен завжди вас дратуватиме. Те саме стосується вас і вашої несумісності з Терезами. Ви ніколи ні про що не домовитеся. Рак і ви зможете спілкуватись короткий період, але досягти консенсусу не вдасться.

Водолій: Телець, Скорпіон, Лев

Тікайте від тих, хто народився під знаком Тельця чи Скорпіона. Вони набагато впертіші, ніж ви, і це буде діяти вам на нерви. Та й Лев для вас у стоп-списку.

Риби: Близнюки, Стрілець, Діва

Ви просто не зможете зрозуміти думки Близнюків та Стрільця. Практичність Діви повністю протистоятиме вашій потребі у фантазії.

Раніше "Телеграф" розповідав про зодіакальні пари, які мають шанс прожити в ідилії все життя. Таких пар-щасливчиків лише сім.