Відносини підуть на дно: названо чотири знаки Зодіаку, чий роман ось-ось закінчиться

Читать на русском
Автор
14740
Дізнайтесь, кому не судилося бути разом
Дізнайтесь, кому не судилося бути разом. Фото Freepik

В особистому житті Тельця, Рака, Діви, Стрільця будуть серйозні зміни

Деяким знакам Зодіаку зірки обіцяють зустріч із справжнім коханням на початку літа. Інші представники зодіакального кола можуть зіткнутися з розривом відносин вже в найближчі сім днів.

Гороскоп на тиждень із 29 травня по 4 червня говорить про те, що розлучаться такі знаки Зодіаку – Телець, Рак, Діва, Стрільця. Про це пише yourtango.com.

Телець

Ви мріяли, що проведете решту свого життя зі своїм нинішнім партнером. Але минув час, і тепер вам здається, що поряд з вами зовсім інша людина. Енергії та драйву у вашому союзі більше немає. Ви будете розгублені, не розуміючи, як продовжувати цей роман далі. Розлучення – не найгірший варіант у цьому випадку. Гороскоп для Тельця на сьогодні шукайте на сайті.

Рак

У вас були великі плани на стосунки, проте фантазіям не судилося реалізуватися. Настане момент, коли ви скажете: "Я тебе розлюбив". Вчиняйте так, як вважаєте за потрібне, адже у вас одне життя. Якщо ваш партнер вас не влаштовує, ви маєте право закінчити відносини. Гороскоп для Рака на сьогодні читайте на сайті.

Діва

Ви довго йшли разом зі своєю половинкою, але цього тижня відчуєте, що почуття згасли. Потрібен час, щоб сформулювати та озвучити це "відкриття". Можливо, ви вирішите залишитися разом, тому що вам непогано один з одним, але романтики від цього союзу не чекайте. Гороскоп для Діви на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Стрілець

Ваш холодний розум буде керувати вами цього тижня. У якийсь момент ви можете зрозуміти, що більше не любите свого партнера. Це може спричинити апатію і, зрештою, розрив відносин. Це буде непростий період, але ви можете його пройти. Гороскоп для Стрільця на сьогодні знайдете на сайті.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку можуть очікувати у червні 2023 року доленосних змін. Зірки приготували вам щось особливе.