Чомусь не помер і не пішов з поста: астропрогноз Влада Росса по путіну не здійснився 2023 року

Читать на русском
Автор
17901
Кривавий диктатор путін все ще дихає
Кривавий диктатор путін все ще дихає. Фото Соцсети

На жаль, прогнози популярних у мережі астроекспертів часто не збуваються

Влад Росс, який називає себе дипломованим астрологом і астрополіттехнологом, помилився зі своїм прогнозом щодо смерті президента країни-агресорки росії володимира путіна. Нібито кривавий диктатор мав уже померти у березні 2023 року.

У травні минулого року Росс заявив, що путін помре незабаром, і навіть назвав "точну" дату. При цьому астролог назвав захворювання, яким нібито страждає президент рф.

За його словами рік тому, путін хворий на рак підшлункової залози і помре у березні 2023-го року. Водночас він мав піти з поста, оскільки таке було положення нічних світил. Але, як бачимо, віз і нині там.

Протилежні астропрогнози лунали і з вуст відомого в Україні мольфара Максима Гордєєва. Раніше він заявив, що смерть за кривавим диктатором не прийде найближчим часом, оскільки путін відтягує її завдяки магічним ритуалам. Але був і інший гороскоп, згідно з яким Всесвіт спеціально залишає путіна в живих, щоб "українці чомусь навчилися".

Звісно, кожен має право вирішувати, вірити популярним у мережі астрологам та екстрасенсам у питаннях реальної війни, де щодня гинуть безневинні українці та хоробрі військовослужбовці української армії.