"Максимум травень 2023-го": відомий астролог сконфузився з прогнозом про смерть путіна

Читать на русском
Автор
518
Прогноз Влада Росс по путіну не здійснився
Прогноз Влада Росс по путіну не здійснився. Фото Колаж "Телеграфу"

На жаль, але російський диктатор, як і раніше, живий

"Коли помре путін" — це питання, яке дуже цікавить українців, і звичайно ж багато астрологів, тарологів і екстрасенсів поспішають поділитися своїми позитивними прогнозами про швидку смерть президента росії. Ось тільки вони не справджуються.

Так трапилося і з пророкуванням від відомого українського астролога Влада Росса. У грудні минулого року астроексперт зазначав, що путін з натяжкою доживе до травня 2023 року. Проте на календарі вже липень, а диктатор живий.

Було, звичайно, і припущення, що смерть російського президента ретельно приховуватимуть, а за нього в медійному просторі виступатиме двійник. Однак, чи так це вірогідно нам невідомо.

З правдивості в цьому прогнозі Росса лише те, що всьому світу вже давно зрозуміло, що росія програла цю війну, причому це сталося ще 2022-го року. І пояснили це не астрологи, а бійці ЗСУ.

Звісно, кожен має право вирішувати, вірити популярним у мережі астрологам та екстрасенсам у питаннях реальної війни, де щодня гинуть безневинні українці та хоробрі військовослужбовці української армії. Раніше "Телеграф" спеціально поринув у світ виробництва Таро, дізнався, як працює цей ринок в Україні та за її межами.